הנה כתבה על משהו שאנחנו מדברות עליו הרבה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

7 תגובות
עמוד 1
  • אם היה כל כך פשוט ליישם כמו שפשוט להגיד
    הבעיה היא שההתעסקות סביב הנושא בלתי נמנעת
    אני אישית מנסה להעסיק את עצמי כל הזמן בדברים אחרים ולא לחשוב על הנושא
    הבעיה שגם אם אני אומרת לעצמי שברור שהכל יהיה בסדר ואני הכי אופטימית בעולם אני עדיין מוצאת את עצמי חושבת על הנושא בכל יום ולפעמים מספר פעמים ביום.
    לא מצליחה להשתלט על הנושא עם כל הרצון שיש בי
    ואני כועסת על עצמי כי זה סוג של לחץ שאני לא רוצה בו

הלן
  • אחלה כתבה!!!

• הלן
    אם את מוצאת את עצמך חושבת על זה לפחות תחשבי רק מחשבות חיוביות
    לדוגמא בזמן הביוץ לחשוב על הביצית שגדלה ואח"כ לדמיין שהיא הופרתה ומתפתח לו שם עוברון חמוד..
    רק מחשבות חיוביות
  • אהבתי
  • making baby no.2 איזה חמודה את ...משהו
    אני משתדלת לחשוב רק על חיובי אבל לפעמים צצות להן מחשבות ואולי נטילת הגלולות תקופה ארוכה גרמה לי נזק ואולי יש עוד בעיות ( למרות שכל הבדיקות היו תקינות כולל הגנטיות )
    מה שהכי מעצבן זה שאנחנו מנסים רק חודשים ...וזה מעצבן אותי שאני בכלל לפעמים חושבת על זה
    ואז אני כועסת על עצמי ואומרת מה נסגר איתי הכל יהיה בסדר, כיגיע הזמן הכל יבוא, והכל יהיה מצוין
    אבל אני מוצאת את עצמי בסופו של דבר ב LOP

הרעיון שלך מקסים

• חחחחחח
    העלאת לי חיוך על השפתיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה