הצלחתי להלחץ מהשרשור בנושא הפרוגסטרון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף הצלחתי להלחץ מההודעה ההיא...
    לא שזה כזה קשה לגרום לי לחשוב מחשבות מבאסות בנושא כלומר שאולי יש איזשהי בעיה אבל עכשיו זה ממש גרם לי לחשוב...
    בחודש הקודם מדדתי בפעם הראשונה את חום השחר ולאחר קריאת תגובות כאן היה נדמה לי שגם לאחר העליה הוא קצת נמוך בתחילת בחודש כלומר לאחר המחזור הוא היה 36.1 26.2 ולאחר הביוץ (המחזור שלי סדיר מגיע כל 27 28 29 יום לא חריגות מעבר) עלה ל36.6.36.7 וביום האחרון לפני שירד 36.8 אולי הבעיה היא בפרוגסטרון???
    יש לי תור לרופאת נשים בסוף החודש וזו פעם ראשונה שאני הולכת אליה מאז שאנחנו מנסים שזה כ-4 חודשים... כבר לא יודעת מה אני הולכת להגיד לה לבקש ממנה אני כבר כל כך מבולבלת מכל העניין...
2 תגובות
עמוד 1

• דבר ראשון את חייבת להיות רגועה יותר..
    אל תסיקי מסקנות לפני שאת הולכת לרופאה.
    תספרי לה את כל מה שכתבת פה, אם היא רופאה טובה היא כבר לבד תדע מה לעשות.
    ככל הנראה תעשי פרופיל הורמונלי (ב. דם) ואולטראסאונד

בהצלחה
  • הי לא לאבד תקווה
    גם אני באותו סירה איתך
    אומנם מנסה קצת יותר זמן
    אז ככה בארבע חודשים האחרונים אנחנו מקמפרים בדיוק בימי הביוץ
    ומשום מה לא נקלט
    ואז מישהי באחד הפורומים כתבה שאולי זה פרוגסטרון
    כי לאחר ביוץ זה אמור להיות לפחות 36.8 ולאחר השרשה לפחות להגיע 37
    וגם אצלי זה לא קורה

אז קבעתי גם תור פעם ראשונה לרופאת נשים לברר את העניין
    מקווה בשביל שנינו שהכל תקין ושזה רק עניין של זמן