soshi - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהעניינים מאמי?
    אני חושבת עלייך הרבה
    מה המצב איתך ועם בעלך? השתפר משהו?
    ומה בקשר להחלטה שלך על ההריון?
    אני מקווה שהיא השתנתה...

15 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה...
  • באמת שאני מתרגשת לקרוא את זה...

• וואו, תודה.

באמת טבלתי וההרגשה הייתה שונה וכייפית!!
    זה מביא גם הרבה ברכה לבית, ותאמיני לי שאנחנו צריכים!!
  • נשמע טוב.. אני גם הולכת למקווה מאז שהתחתנתי, הרצון הגיע מצד בעלי, ובהתחלה היה לי מאוד מוזר, גם לחשוף את עצמי לפני מישהי זרה, וגם לטבול במים שיש בהם כלור (אני לא אוהבת בריכות בגלל הכלור) ועוד, אבל לאט לאט אני מתחברת, ובאיזשהו מקום אפילו מחכה ללכת לשם, כמו שאמרתן, זמן איכות עם עצמי.. ויש תחושה מיוחדת כשיוצאים משם..ואפילו אני נהנית לשוחח עם הבלנית...
    בכל אופן, סליחה שחפרתי ונדחפתי, אבל מאחלת לכן הצלחה, כל אחת בשלב שבו היא נמצאת...
  • efush כל אחת מוזמנת להצטרף לשירשור!!!
  • soshi כל מילה בסלע !
    אל תשכחי לעדכן איך היה ותהני מכל רגע

• SOSHI - בהצלחה
  • בהצלחה בנות

• סורי על ההדחפות אבל אני טבלתי במקווה ביום שישי בלילה, שזה כבר יום קדוש וזה גם היה ראש חודש אם אני לא טועה.. וכשצללתי למים זאת הייתה הפעם הראשונה שממש התפללתי בתוך המים.. וכשיצאתי משם חזרתי הביתה עם מלאכים שמלווים אותי (גם כשהולכים למקווה יש מלאכים שמלווים בדרך למקווה- מלאך על כל בדיקת טהרה)
    ובעלי חזר הביתה עם מלאכי השרת אחרי תפילת שבת

• אודליההההההההה (עכשיו שאני יודעת איך קוראים לך

• איזה מגניב זה שירה!!!

• מה זאת אומרת ערב שבת? שישי בערב? המקווה פתוח?
  • כן ביום שישי בערב המקווה פתוח...!!
  • גם בחגים הוא פתוח. רק ביום כיפור הוא לא.
    אבל שעות הפתיחה שונות, צריך לבדוק את זה
    אם יוצא לך על שישי תבדקי..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אצלנו לא פתוח לא ערב שבת ובטח לא ערב חג
    כי לכל מקום מגיעים עם האוטו ואז יוצא בעצם נוסעים בשבת...אז פשוט סגור
    ומי שרוצה שתחכה למוצ"ש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה