אמנם אני בחופש כבר מיום ב' אבל.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנייה לא נחתי...!!! אני כל היום בהתרוצצות!!....
    חשבתי שאכנס לפורום בחופש על בסיס קבוע והרבה.. אבל כפי שאתן רואות בקושי נכנסתי...
    נ.ב אחותי מתחתנת ואני לא סגורה על כלום לא שמלה לא נעליים לא שיער ובטח לא איפור בקיצור אני בבעיה...
    מה אתן אומרות לעשות בשיער?????? יש המלצות????
13 תגובות
עמוד 1
  • שמלה- שלומי דדון בת ים - בסביבות ה500 ש"ח
    איפור - לכי למאפרת של איל מקייאג' ב 200 שקל בערך
    או למאפר יקר - יניב קצב 450-500 ש"ח
    נעליים - בכל חנות אפשרית , העיקר שיהיה נוחות ולא סיכה 300 ש"ח

אפשר גם יותר זול כמובן ....
    זהו בגדולללל

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • תותי נכנסתי לאתר של שלומי דדון ואכן יש לו שמלות מהממות...את בטוחה שהן עולות 500 שח?????? נשמע לי זול מידי...
  • שיראל,
    יש לשלומי שמלות פצצההה וזול אצלו....
    שווה נסיעה אליו לדעתי...
  • כנסי לפייסבוק שלי וחפשי אותו
    הוא חבר שלי

תגידי לי שאת מגיעה בהמלצה של חברה טובה שהיא לקוחה שלך
    ותרשמי לו את השם שלי

תקבעי ללכת לשמה , ובחנות דברי איתו
    תגידי לו שיעשה הנחה בשבילי ...

אפשר להוציא בפחות כסף
    תלוי מה את לוקחת , תראי את השמלה שאני לבשתי התכלת
    היא מהממת ועכשיו יצאו דגמים יותר יפים ...

ואם את שואלת ... כן הוא גייייי מה זה חמוד !!

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • חחחחח גיי אה????? איזה באסה.... "גברים" בדר"כ עושים לי יותר הנחות....... טוב נביא את בעלי
  • גברים שהם גייס מתחברים בהרבה מקרים לצד הנשי ואז יש לך יותר סיכוי שיבינו אותך ויעשו הנחה... ואם לא יילך, תמיד טוב לעשות ריגשי או פרצוף נעלב..:-)
    הם יותר רגישים מבנות ולכן פה זה עובד לטובתך... חח ח
    בהצלחה!

• חחחחח סבבה.... בכל מצב חובה ללכת אליו יש לו דברים סופניים.... תותי תודה מאמי

• השמלות באמת כאלה זולות??
  • ככה הבנות טוענות... אני אקפוץ נראה לי ביום שלישי הקרוב....
  • כמובן שתספרי איך היה ...

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • ברור שאעדכן....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
    אני ביום א' בסופרלנד. ביום ב' יש לנו ארוחת צהריים חגיגית מטעם העבודה ובערב יש לנו הצגה ,ביום שלישי אסע לשלומי וביום ד' יש לנו טיול לירושליים מהעבודה... בקיצור שבוע מעניין לפניי....
  • וואואוו איזה שבוע מענייין!!!!
    תהני.....:-)
  • תודה מאמי....ככל הנראה התלהבתי מוקדם מידי... יש לי בעיה עם הילדה ביום א' אין לי סידור לביביסיטר... אז נראה לי שלא אלך בסוף לסופרלנד...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה