היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי לדעתכם עליי לבצע בדיקת היריון ביתית כדי שתהיה איזושהיא תשובה
קיבלתי ב28.05 היום זה היום ה 20 מהמחזור מקבלת כל 26-28 יום
יש לי את מקלון express yes/no
בדיקת דם אעשה רק אם יהיה איחור לא בא לי דקירות ...
14 תגובות
עמוד 1
וואו נראה לי יש לך זמן אני קיבלתי ב23-5 והיום עשיתי בדיקה והיא היתה שלילית אני כנראה אוהבת לבזבז כסף על השטיות האלה
אבל נראה לי שעוד שישה ימים זה יהיה טוב בשבילך מחזיקה לך אצבעות
גם לך מתוקה
חכי לפחות איחור של יום ... בהצלחה!!!
תנקססס
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
לא לפני ה 30 לחודש
אני חושבת שתבדקי רק לאחר איחור!!!!!!ולצערי אני מדברת מניסיון..... הרי אם המחזור שלך קבוע אז את אמורה(לא) לקבל ב30.6 - אם את רואה שלא קיבלת ב30.6 אז זוהי סיבה טובה לבדיקת הריון... לפני כן זה סתם מיותר....
שיראל היא אלופת הבדיקות הבייתיות... :-)
תחכי לאיחור של לפחות שבוע אם בא לך לעשות בדיקה בייתית:-) אני בכלל הייתי מוותרת על זה והולכת ישר על הדבר הבטוח- בדיקת דם...
ואי ואי,זה מזכיר לי חפיסת-שוקולדים,שעד שלא-מסיימים אותה,אז לא-נירגעים..
תעשי בדיקה רק לאחר האיחור, וצאיייייייייייייי מה לחץץץץץץץץץץץץץ!!! אל תחשבי על זה עכשיו, יש לך עוד שבוע לפחות!! את תתחרפני!!
צודקותתת
בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
חחחח קרן צודקת!!!!!!!!! אני באמת מספר אחת בבדיקות הריון!!!!!!! חודש שעבר עשיתי 5 בדיקות!!!!!!! ובסוף קיבלתי... כך שחבל על הכסף...אני הפעם לא עושה בדיקה... מה שיהיה יהיה
חבל או לא חבל על הכסף, כולנו בסוף קונות הכי גרוע זה שאני קונה 3 בחבילה!!!!!! ואז כל יומיים אני מנסה
תותי תנסי ב-28, זה כבר יהיה כמה ימים איחור
בהצלחה לכולנו
זהו קיבלתי הבוקר וחסכתי קניית מקלון
אוייש מרווה זה מבאס נורא .....אספי כוחות ויאלה לספירה הבאה....והלוואי האחרונה לפחות לשנה הקרובה