מה שעובר עלייי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, אתמול הייתי בביקור אצל רופא שהוא מומחה פוריות...
    קיבלתי מלא בדיקות והיום התחלתי לעשות "וי" על רשימת המטלות..
    על הבוקר הייתי בבדיקת דם וקמתי ב-5 בבוקר כדי שיהיו לי לפחות שעתיים של עירנות לפני הבדיקה. ולא תאמינו... לקחו לי 12 מבחנות ענקיות... זה היה כמו נצח!!

היום בצהריים הלכתי לעשות צילום רחם וקיבלתי תוצאות משמחות- הכל תקין!!
    בדיקה ממש לא נעימה אבל אני מאחורי זה:-)

עכשיו בעלי רק צריך לעשות בדיקת דם וזרע ואפשר לקבוע תור חדש אצל הרופא כדי שנבחן את המשך הדרך...

הלוואי שהכל יהיה תקין ונצא לדרך:-)
17 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך דרך קצרה.... והמון המון בהצלחה ושהכל יעבור עם חיוך .....
  • וואו!! אתמול הית ברופא וכבר עשית צילום רחם??? כל הכבוד על ההספק!! שאפו!
  • איזה כיף לשמוע בשורות משמחות !!!

• איזה כיף לשמוע בשורות משמחות !!!

• יו איזה יופי קרן... בשורה מצוינת... יאלה עוד צעד אחד לקראת המטרה מאחורייך
  • בהצלחה!!!
  • בס"ד

איזה יופי ב"ה שאת מאחורי הכל!

נקווה שגם הבדיקות דם תקינות

ובעז"ה נעשה ונצליח :) :)
  • בהצלחה

קרן , למה הלכת לרופא פוריות ואת עושה את כל הבדיקות האלה ? תזכירי לי כמה זמן אתם מנסים ולמה החלטתם ללכת לרופא פוריות ?
    אני זוכרת רק שיש לך שחלות פוליציסטיות ושאתם מנסים פחות משנה
    אני רוצה להגיד לך שבאחת מבדיקות האולטרסאונד גם מבנה של שחלה אחת אצלי היה מבנה שדומה לפוליציסטית (כשלא לקחתי גלולות בדרך כלל לא רואים את זה כשלוקחים גלולות), זה היה רק אולטרסאונד אחד אמנם, לאחר האולטרסאונד הרופא שלח אותי לבדיקות ואכן אמר לי שיש לי הפרעה הורמונולית שכדאי לי לקחת גלולות ושאחרי הגלולות יהיה יותר קל להיכנס להריון מאשר בלעדיהם בגלל שיש חוסר איזון
    היה לי די מוזר כל הענייין שכל הווסת שלי בדרך כלל סדירה, אין לי שער יתר והדבר היחיד שאולי יש לי מהפוליציסטיות הוא הפצעים הלא נחמדים שכעת חודשים מאז שסיימתי גלולות מופיעים להם פה ושם ( ביינתיים)
    בכל מקרה כשהגעתי לרופא הוא אמר לי שאני אספיק לקחת גלולות ואתחיל לנסות שכן החודשים אחרי הגלולות הם הכי פוריים, אני אישית מאוד סומכת על הרופא שלי כי הוא עזר לנשים רבות .
    בכל מקרה אני מנסה שלא להעסיק את עצמי עם בדיקות, איתור ביו, ערכות מקלון ולזרום
    האם יתכן שאת פשוט בלחץ וזה מה שמעכב לך כי אני לא אתפלא לגלות כמובן שכל הבדיקות שלך ושל בעלך תקינות

ד.א. לפני שהתחלתם לנסות להיקלט האם עשית את כל בדיקות הדם שכדאי לעשות על מנת לבדוק אם יש סדר בגוף??

הלן
    הלן

• איזה הספק, באמת שאפו!
  • טוב מאוד שעשית הצילום הזה!!!!!
    אני גם ניסיתי כחצי שנה להיכנס ואחרי הצילום רחם באותו החודש נקלטתי!!

שהיה בהצלחה
  • איזה מקסימות אתן..:-)
    אפשר להגיד שאני ממוקדת מטרה.. ח ח ח
    אני מנהלת פרויקטים במקצועי, יש יעדים ומטרות ואני מניעה תהליכים.. ח חח
    כשדברים לא בשליטתי אני נכנסת לתחום אפור שלא מוכר לי:-)

הלן, לגבי שאלתך- אני לא סתם בלחץ...
    עוד בשנים הראשונות שקיבלתי מחזור, הוא לא היה מסודר והייתי מקבלת פעם בחודשיים ולפעמים גם יותר. כשהתחלתי לקחת גלולות הכל היה סדיר ושוב כשהפסקתי , ההורמונים שלי יצאו מכל פרופורציה, המחזור לא מסודר, ויצאו לי חצ'קונים מאוד מטרידים על הפנים
  • אני מבינה .......שיהיה בהצלחה

בגלל זה שאלתי אותך אם עשית בדיקות דם לפני שהחלטת שאת רוצה להיכנס להריון ?
    אני הלכתי וביקשתי את כל הבדיקות האפשריות כדי לבדוק שהכל בסדר שלא יקרה שיש בעיה כלשהי ואני עובדת בפול גז על ניוטרל
    לאחר שנוכחתי לדעת שגם בדיקות הדם תקינות וגם הגנטיות התחלנו לנסות

בכל מקרה אני בטוחה שהכל יצליח לך ובקרוב מאוד נשמע בשורות טובות
    גם אני כמו שאר הבנות שכתבו לך שמעתי שאחרי בדיקת צילום רחם יש נשים שנקלטות להריון כי החומר שמוחדר לרחם משחרר פקק העשוי מריר וחיידקים ובכך בעצם מאפשר מעבר בין הביצית לזרע

אז יאללה תתחילי לעבוד

הלן

• היי קרן איזה יופי אני שמחה לשמוע אל התוצאות הטובת מקווה שגם שאר הבדיקות יצאו לכם טוב ושהכול יעבור לכם מהר
    ובעזרת ה' תרלתי מהר
    לילי
  • תודה רבה....
    יש בדיקות שעד שלא מגלים איזושהי בעיה, אין צורך לעשות אותן... גם אני עשיתי בדיקות גנטיות ובדיקות דם כלליות לפני שהתחלנו ואפילו פרופיל הורמונלי...

גם אני שמעתי שאחרי צילום רחם משהו משתחרר:-)
    לא יודעת אם נכון או לא, אבל כמובן שנתנו עבודה אתמול....:-)

בעלי כ"כ מתורגל ולא שואל שאלות, כשאני אומרת לו "יאללה לעבודה", הוא זורם איתי...:-)

אתמול בלילה חלמתי בפעם הראשונה מאז שהתחלנו לנסות, שאני בהריון...
    ולא סתם בהריון, בחדר לידה!!! הייתי עם המשפחה וכמה חברות טובות וכ"כ התרגשתי... ח חח

הלוואי והחודש הוא של כולנו ושנעבור לפורום השכן
  • לפעמים חלומות מתגשמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• מחזיקה לך אצבעות
    בהצלחה

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה