המשך לשאלתי על ביוץ מזקיק קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי ותודה רבה על התשובה המהירה.
    אתה ממש צודק, יומיים לפני שהתוצאה בבדיקת דם של הפרוגסטרון הייתה 9, היו לי המון כאבי ביוץ אבל לא ייחסתי לזה חשיבות כי יום לפני כן אמרו לי שהזקיק הוא בגודל 13.5, אז פשוט חשבתי שהזקיקים מנסים לגדול שם...דרך אגב תוצאות בדיקות הדם שלושה ימיים לפני הבדיקה האחרונה היו פרוגרסטרון 1.7 וE2 1846, כאמור שלושה ימים אחרי: הפרוגרסטרון היה 9 והE2 היה 4019
    בדעיבד אני מבינה שזה מה שקרה לי גם 2 חודשים קודמים. בחודש שעבר היה לי ביום רביעי זקיק מוביל 13 וביום ראשון אמרו לי שהוא נעלם ויש עדות לגופיף הצהוב. כנ"ל גם חודש לפני רק שאז לא טופלתי בגונל.
    האמת שזה די מלחיץ, איך זה בעצם קורה? האם זה מסביר את זה שניסיתי במשך חצי שנה להיכנס להריון בעזרת ערכות ביוץ שתמיד העידו על ביוץ ולא קרה כלום?
    אני בת 29, יש לי בן שנולד בעזרת הזרעה לפני 4 שנים, הבעיה אז הייתה שלא היה לי ביוץ (עקב שחלות פוליציסטיות) ובעיית זרע קלה אצל בעלי.
    להפתעתנו שסיימתי אחרי שלוש שנים את הגלולות המחזור שלי מדייק כל 29 לחודש כמו שעון והבדיקת זרע של בעלי הייתה מעולה (הבנתי שהשתנו הערכים גם).ואנחנו עוברים טיפולים כי ניסינו במשך עשרה חודשים ולא הצלחנו.
    יש לך המלצה בשבילי עבור הטיפול הבא? נורא מייאש לפוצץ את הגוף בהורמונים ואז לגלות שאין טיפול גם החודש.
    ושוב תודה רבה!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני כמובן לא יכול להציע טיפול דרך הפורום. בכללי אני ממליץ לעשות את הטיפול אצל רופא מומחה לפוריות. אני מזכיר שיש אפשרות למנוע את הביוץ ע"י תרופה (שבה אנחנו משתמשים בד"כ בטיפולי IVF)

    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה