צואה שחורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי נתקלה לקראת סוף ההריון (שבוע 34) בצואה שחורה? אם זה קשור לברזל...אז למה זה מופיע רק בשלב כל כך מאוחר?
    להילחץ? :)
11 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה בגלל הברזל - אבל אם לקחת ברזל ורק בזמן האחרון נהיה לך צואה שחורה כדי להיבדק או לשאול רופא בשביל השקט הנפשי שלך.
  • זה בגלל הברזל..
    גם אצלי זה ככה... מאז התחלתי לקחת את הכדורים....

• אני לוקחת ברזל בנתיים במסגרת פורמולת פרנטל מתחילת ההריון וגם אצלי זה ככה מאז שהתחלתי לקחת, לכן אני מניחה שזה מזה.

האמת אני נזכרת בזה שהיו כמה ימים ברציפות ששכחתי לקחת וזה חזר לצבע הרגיל - לכן זה בטח הכדורים...
  • כן כן ג'ני בוודאות, ברזל עושה צואה שחורה

אני מכירה את זה בגלל שחיתלתי את הילדים במעון....

• גם לי היה בשבוע שעבר

• אודליה,

אם את לוקחת פורמות פרנטל כמוני או חומצה פולית משולבת עם ברזל אז זה בגלל זה.
  • אני גם מנחיה שזה מהברזל -
    למרות שהיא אומרת שהיא לקחה ברזל ולא היה לה - ורק לאחרונה נהיה לה..
  • אני בשבוע 18 ויש לי צואה שחורה =]...

רוני
  • גם לי יש וממש נלחצתי ממש עזרו לי פה
  • הי גם לי יש צואה שחורה אני רק בשבוע החמישי ואני לוקחת אומגה 3 וחומצה פולית... אשמח לדעתכן
  • הי גם לי יש צואה שחורה אני רק בשבוע החמישי ואני לוקחת אומגה 3 וחומצה פולית... אשמח לדעתכן
    יש שינויים במערכת העיכול בהריון, צבע הצואה הוא גם בגלל תזונה (למשל סלק צובע את הצואה בצבע מאד כהה) וכמובן נטילת ברזל ומינרלים שונים גם תורמים לכך. אם זה ממשיך, תשאלי בהמשך כשתהיי במרפאת מעקב הריון, רק להיות בטוחה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה