יש לי בעיה עם מסיבת הסיום של הגן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו - זה יהיה ממש נורא אם לא ניהיה בה?
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
16 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי לא נורא
    אני חושבת שלנו זה יותר חשוב מאשר להם ...
  • לא יודעת מה היה בחנוכה, אבל בלי קשר נראה לי שכולם יהיו עייפים אחרי יום בספארי,
    ובגיל כזה המסיבה היא יותר להורים מאשר לילדים, אז לא ממש נורא אם לא תלכו.

אם לא היה הספארי אני הייתי הולכת עם שתיהן וזה מה יש
  • המסיבה של מי? אור? לינוי?
    אצל הגדולים יותר שעובדים על המסיבה, לומדים ריקודים ושירים זה עקרוני מאוד. זה סוף תקופה, פרידה מחלק מהחברים, מדברים על המסיבה לאורך זמן, בקיצור - הייתי עושה הכל כדי לא להפסיד.
    אצל הקטנים זה כבר קצת פחות עקרוני, אבל גם אצלם הייתי משתדלת לא להפסיד, היא בטח עולה לקבוצה הבאה, יש כאן גם מן הלחלוק כבוד לצוות שליווה אתכם שנה שלמה.
    אין סיכוי שגולן יוכל לקחת אחה"צ אחד חופשי?

• המסיבות של שתיהן והאירוע בספארי ביום שישי בבוקר. לא נראה לי שיתנו לבעלי להפסיד יום עבודה.....אבל אני אבקש ממנו.

הרגע שאלתי את אור - מה את רוצה? מסיבת סיום או ספארי? והיא ענתה: בטח סאפארי עם שיראל (אחיינית שלי
  • טוב, מבחינת חסכון כספי אני תמיד בעד
  • ממש לא קריטי לפי דעתי

• גם לדעתי לא קריטי
    הן עדיין קטנות
    והן יהנו יותר בספארי ביום כיף מאשר במסיבת סיום
    יש לך אישור ממני

• תהנו בספארי

• האמת, מאור לא ממש נהנה במסיבות כאלה (חגים, ימי הולדת, סיום וכו'). הוא כל הזמן שואל "נו, מתי מסיימים???"
    יותר מדי מתוכנן ומאורגן - בשבילו זה באסה, הוא מעדיף בילויים במקומות פתוחים כשאפשר לזרום איך שמתחשק.
    גם אור מעדיפה יום כיף ולא מסיבת סיום.
    בקיצור, תהנו בספארי

• אם אור לא התבאסה, אז בכלל אין בעיה...

מה הם הולכים לקנות ב-150 ש"ח?????? זהב ויהלומים????

קצת הגזימו נראה לי....

• הצוות בקושי התבאס? אז הספארי זה בדיוק המקום להיות בו בזמן מסיבת הסיום

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • זה הקטע - שאני זו שמתבאסת....כי הייתי רוצה לראות אות רוקדת את הריקודים שלהם....ותכל'ס זה הכל בשבילנו, אני יודעת שממש לא יזיז להן, והן יהנו מאד עם אחיינים שלי...ושהצוות לא ממש אכפת לו....אז יאללה....

טלטול - אכן כן, מה לא ידעת שנותנים יהלומים בסוף השנה לילדים?

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • תיהני בספארי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה