כנסוווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות!! הרגע עשיתי בדיקה בביוצית והראה שיש 2 פסים זהים! מתי אני צריכה לקיים יחסים היום או מחר????????????????

מה
11 תגובות
עמוד 1
  • מחררררררררררררררר
  • בהצלחה

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • בטוח? אני מפחדת שאני אפספס את זהה!!! לא עדיף גם היום וגם מחר???

מה
  • מומלץ יום כן יום לא....
    בהצלחה!

• אף פעם לא השתמשתי בהן אבל ממה שהבנתי כשהבדיקה מראה
    2 פסים זה אומר שהביוץ יהיה תוך 24 עד 48 שעות
    כככה שאת יכולה להתחיל לעבוד ממחר אבל אם את ממש רוצה
    לא נראה לי שיש בעיה להתחיל גם מהיום.. זאת דעתי
    בהצלחה

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • אני ממליצה לך ממחר.... כדי שאיכות הזרע תהיה טובה!!!
  • היי טליה,

מצאתי באתר הנוכחי:
    אז מתי לקיים יחסי מין?
    מכך משתמע שכדאי לקיים יחסי מין ארבעה ימים טרם הביוץ, יומיים טרם הביוץ, ביום הביוץ וליתר בטחון יומיים לאחר הביוץ. לנשים בעלות מחזור סדיר מדי כ-28 ימים מדובר על קיום יחסים בימים 10,12,14 ו-16 למחזור.
    היתה לי בדיוק את אותה דילמה אתמול, עשיתי בדיקת ביוץ ושני הפסים היו כהים זהים. בסוף קיימנו יחסים אתמול, היום לא, מחר (שישי בבוקר) כן. אומרים שלקיים כל יום יחסים מפחית את טיב הזרע. אההה וראשון שני גם לא עמדנו בפיתוי
  • אני סביב הפסים קיימתי עם בעלי 3 ימים רצוף - בוקר ערב, בוקר ערב....והינה יש לי בת אז
  • laura R, מה את מתכוונת סביב הפסים? באותו יום ? אחרי הופעת הפסים???? מה בדיוק???
  • האמת שזה בדיוק מה שעשינו מהופעת הפסים 3 ימים ברצף עד אתמול לפנות בוקר אוףףףףףףףףף אני מפחדת שהזרע חלש והלך לו עוד חודש כי 4 ימים לפני כן גם קיימנו כל יום!!!!!!!!!

מה
  • סליחה על התשובה המאוחרת. רק עכשיו נכנסתי. ברגע שהיה לי 2 פסים עבדנו באותו הערב, בוקר שלמחרת, ערב שלמחרת, בוקר שלמחרת מחרת ובערב כבר לבעלי לא היה כוח אבל הכרחתי אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה