היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חמודה את!!! אני מתעניינת מאוד, כי קודם כל באמת הייתי רוצה לעזור, והלוואי והייתי ממש יכולה להשפיע על החסידה ... הייתי שולחת לכל אחת פה חסידה לבנה עם שקית מדהימה שמכילה תינוקי מושלם... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
הזכרת לי את התקופה שאני השארתי בפורום אחרי שהריתי עם אדירי,הייתה לי חברה וירטואלית שעשתה המון טיפולים ולא הסכמתי לעזוב עד שהיא תכנס להריון,תודה לאל היום היא חובקת תאומים בן ובת
אשכוליתי היקרה ... מאד ריגש אותי מה שכתבת .... ורק שתדעי שלי אישית את עוזרת כל הזמן .... מאחלת לך המשך הריון קל ותקין ושתחבקי את הקשם שלך...אשלח לך חיבוק ורטואלי ממני לשנכם ...
ואי אשכולית כך כך ריגשת אותי מזכירה לי אותי בהריון ...לא האמנתי כל ה 9 חודש עד שיצאה לעולם .
שיהיה לך המשך תקין ובריא ותבשרי לנו במהרה בשורות טובות
אשכולינה יא מדהימה, שבוע 30???? מה את עושה פה??? לא, ברצינות.... אין לך איזה סיבוב בשילב לעשות? (ראיתן רמזור? קורעעעע)
וואי העונה הזאת ברמזור על טלי בהריון קורעת
כן היא מצחיקה מאוד...אדיר מילר יותר קורע... מי שלא הייתה בהופעה שלו - חייבת ללכת "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
וואי אשכולית,את 'נשמעת' אישה מקסימה. נתת לי השראה :)
מאחלת לך נחת והמון בהצלחה.
וואי איך ריגשת אותי, גרמת לי לבכות אני מאחלת לך המון מזל טוב....
טוב יקירות- החודש הזה זה החודש האחרון שאנחנו מנסים טבעי ומחודש הבא נשמע לעצתו של הרופא וכנראה נתחיל הפריה (אלה אם כן נחליט לנסות טיפול אחד של הזרעה).... אני ממש מתרגשת ומפחדת ביחד... רוצה שזה כבר יקרה...
עם כל האופטמיות שלי , יש לי נפילות כאלו של בכי ועצב ואני ממש משתדלת שזה לא ישאב אותי לשם...
שאלה-אפשר לקחת איקקלומין ולעבוד טבעי מבלי לעשות אח"כ הזרעה?!
היי שיר
אפשר לקחת איקקלומין בלי לבצע הזרעה,אבל למה לא?תגידי סיכויים
אשכולית, ריגשת אותי מאוד... את עוזרת פה המון, מחזיקה אצבעות לכולן, מעודדת את כולן... את באמת נשמעת בחורה מקסימה ואני מאחלת לך בהצלחה!!!
תודה מתוקות שלי "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"