בנות ממתי???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מחזור ב4.6.11 והמחזור שלי בקירוב כל 32-33 ימים... אז מה אתן אומרות ממתי להתחיל ב"עבודה"???.- יש לי השערה אך אני רוצה לשמוע דעות נוספות...
23 תגובות
עמוד 1
  • יום ראשון !!!

ממוצע 31 ימים ...

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • מיום ראשון יום כן יום לא
  • מצטרפת לבנות
    בהצלחה

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • שיראל, את צריכה לעבוד בלי שום קשר

את עוד פה???
    קדימה
  • תנוחו בשישבת... יום ראשון תתחילו לתת עבודה כמו שצריך..
    איזו התרגשות!!!!
    החודש תבוא ה
  • הלוואי בנות!!!! מה אעשה אם גם החודש זה לא יגיע??????????????????????????? אוף .... אני זוכרת אותי בחודש הראשון לניסון להרות... כולי הייתי מרוגשת ומלאת אמונה שזהו חודש לאחר מכן אני בהריון... והנה אני פה... עדיין בניסיונות... רק שהפעם עם פחות אמונה... ויותר הבנה שגם החודש זה לא בטוח שיגיע...
  • למה הפסימיות? למה?
    תתחילי לעבוד מעכשיו יום כן יום לא, רגליים למעלה, תפילה בלב ובע"ה זה החודש שלך
  • אני כל הזמן אומרת לעצמי לשמור על אופטימיות ומחשבות חיוביות... אבל מצד שני אני חייבת להיות עם רגליים על הקרקע ולהיות מציאותית!!! אז כרגע אני מגדירה את עצמי בתור המציאותית!!!... מה לעשות לא תמיד מקבלים את מה שרוצים...... אבל אם מתנהגים יפה לפעמים מקבלים צופר.. אז אני אשתדל...
  • תמיד מקבלים את מה שרוצים אבל לא תמיד בזמן שרוצים...
    אל תחשבי מה אם לא, תחשבי מה אם כן!!!!
    עוד לפני שיש לך תוצאות את עצובה, זה הזמן לאופטימיות ולהתרגשות ולא להיפך...
    אז יאללה קדימה, תצאי מהבאסה וקדימה תצאי לעבודה!!!!
    בהצלחה!
  • תעבדי כל החודש יום כן יום לא.... סקס זה עבודה?
  • סקס זו העבודה הכי מועדפת עליי.!!!!!!!!
    וקרן... אני לא בבאסה בכלל ... כמו שאמרתי אני מציאותית!!! זה הכל.... החלטתי לא לפתח ציפיות... יבוא יבוא ... לא יבוא - לא יבוא....מה אפשר לעשות יותר ממה שאנחנו כבר עושים????

• ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • אנסה את מזלי החודש מהיוםםםםםםםםםםםםם
  • בנות יש מצב שפספתי את הביוץ????? כמו שאמרתי קיבלתי את המחזור ב4.6 והמחזור שלי הוא בין 32-33 ימים (לפחות כך היה בחודשיים האחרונים)...
    מה יש מצב שנרדמתי בשמירה ופספסתי את הרכבת????
  • למה את חושבת? היו סימנים? ובכלל תנסי להקשיב לגוף, מבחינת הפרשות, כאבי בטן, חרמנות ( סליחה אבל אין מה לעשות, בזמן הפורה אנחנו יותר חרמניות) ...

• משום מה אני לא מצליחה לשים לב לכל מה שאתן מרגישות.... לא בקטע של ההפרשות לא בקטע של החרמנות ולא בכאבים.... אני פשוט לא מרגישה דבר...
    נ.ב גם לפני מחזור אני לא מרגישה דבר... חוץ מכאב בחזה... שום דבר לא.... אני בעייתית אה?
  • שיראל מאמי, לא כולן מרגישות וחוות את אותו הדבר... חח ח את אמורה כבר לדעת את זה
  • מסכימה לחלוטין עם קרן.. אני מרגישה את כל הדברים האלה כבר שנים, והאם אני בהריון? לא...

• חחחח .... כן אתן צודקות לגמרי... חודש שעבר הרגשתי תחושות הכי של הריון ובסוף זה היה סתם... הפעם אמרתי לעצמי שאני לא אתעסק במה מרגישים כי אני מימלא לא מרגישה ולא הרגשתי דבר... גם בהריון של הילדה שלי לא הרגשתי דבר... אז מי יודע אולי זה המתכון אצלי להריון??!!!!
  • הלווווואאאאי!!!!!
  • את לא בעייתית בכלל...
  • צודקת!!! אני באמת כתבתי את זהאבל כפי שנראה זה סתם היה פסיכולגי.... אני בדר"כ לא מרגישה ואם אני מרגישה זה סתם חרטה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה