מה פשר ההפרשות בתקופת הפוריות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיום ראשון החלו הפרשות שקופות על התחתונית...אומרים שההפרשות מצביעות על בוא הביוץ הם מנקות את המקום מזרעים לא טובים. ושומרות על הזרעים הטובים בפנים יום יומיים.
    בכל מקרה לא עמדנו בפיתוי וקיימנו יחסים ראשון שני.
    לא זוכרת מתי אבל בשלישי או רביעי היה לי על התחתונית הפרשה שקופה אבל לא נוזלית, אלא כמו ששוברים ביצה ובחלבון יש גוש לבן כזה..אני מקווה שאתן מבינות על מה אני מדברת וסליחה על התיאורים
14 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שיום שישי הוא לא יום חזק בפורום
  • היי
    את צודקת...
    בימים הפוריים יש הפרשות כאלה... הן עוזרות לזרעונים לשחות הישר למקום הנכון

• תודה VIL
  • reas - הקפצתי את ההודעה...
  • הקישור שהוספת מעולה.

אז אני מחכה להפרשות החודש ומה שנשאר לי לעשות זה- יאללה לעבודה
  • היי,
    אני גם התחלתי לעקוב אחר ההפרשות בחודשים האחרונים, וזה ממש ככה מסתבר!
    גם לפני חודש וגם החודש עשיתי בדיקות ביוץ. ואכן יוצא שלקראת הביוץ ההפשות מתגברות, נמתחות בין האצבעות ודומות לחלבון ביצה שקוף.
    והיה לי ביוץ אתמול, עפ"י הערכה! ועכשיו אני במתח, כי חוץ מאתמול לא קיימנו יחסי מין החודש, אז אולי זה היה מאוחר מדי..
    אבל.... הכל קורה בזמן נכון! לא מוכנה להיכנע לסטרס, חבל על הבריאות
    בהצלחה לכולנו
  • ענננננת - גם היום...מרגע שהערכה מראה ביוץ הוא יתרחש ב- 48 שעות הקרובות...
    ואחר כך יום כן יום לא, כדי שלא תפספסי...במידה והערכה לא מדייקת..
    רק אתמול
  • לילוש,
    ברור, גם היום... עד אתמול זה לא התאפשר מסיבות רפואיות, לכן אני קצת בסרטים שאולי הערכה הראתה את הביוץ כשהוא כבר היה בסופו (כי שלשום הקו היה כמעט כמעט בצע של קו ביקורת). אם היינו יכולים לקיים יחסים לפני אתמול - היינו עושים זאת שמשחה ובהנאה!
    שוב בהצלחה לכולנו ובשורות טובות!
  • הבעיה היא כשמקיימים יחסים יום כן ויום לא
    לא כל כך ברור ממה נובעות ההפרשות
    לפעמים גם יום למחרת או יומיים למחרת אני חושבת שעדיין יש הפרשות של זרע
    והמרקם של הזרע מאוד דומה להפרשות
    קשה להבדיל
  • לא הייתי מסתמכת רק על ההפרשות... בחודשיים האחרונים נעזרתי בערכת ביוץ. בחודש הבא לא בא לי על ערכות ולחץ, פשוט נכסה את העשרה ימים שבהם קרוב לוודאי יהיה ביוץ ביחסים יום כן יום לא.
    נמאס לי פשוט להתעסק בזה ברמה כזאת אובססיבית, הורס את כל ההנאה...
  • ענת אני כל כך מסכימה איתך
    אני בכלל לא מתעסקת לא עם הערכות ולא בהפרשות ופשוט נהנת כל החודש
    אני גם לא רוצה ספציפית להשקיע דווקא בימי הביוץ, שום דבר לא קבוע לכל אחת יש ביוץ בזמן אחר, לדעתי הערכות זה סתם בזבוז כסף והלחץ וההתעסקות סביב הפרשות, ערכות וביוץ רק הורסים לדעתי את ההנאה ומלחיצים את הבעל
    ולכן אני ויתרתי על כל אלה
  • טוב, הגישה שלך היא יותר בריאה רק שאני מכירה את עצמי - אני צריכה קצת יותר תחושה שהעניינים בשליטה, לכן בחרתי במשהו באמצע. ידוע הרי שהביוץ הוא שבועיים לפני הוסת. אצלי העניין לא ממש סדיר, אבל עם סטיות סיברות. ככה שאשקיע בימים שמסביב. וגם באחרים כמובן
  • הכל בסדר כל עוד נלקח בפרופורציה ולא הופך ללחץ

בהצלחה

הלן
  • אנחנו האמת לא הסתמחנו על שום דבר פשות ישר אחרי המקבה עשינו 3 ימים ברצף ולאחר מכן יום כן יום לא ע"מ שלא לפספס בשום דרך למרות שהיו ימים שאפילו
    היינו קצת עייפים נתנו עבודה וכמובן שבהנהההה
    ונלכנו גם עלהרעיון של להרים רגליים למעלה למשך כ 5-10 דק'
    והינה ברוך ה' יש תוצאות
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה