היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה על ההתעניינות... קיבלתי אתמול, בדיוק בזמן.. היו לי יומיים מבאסים, עכשיו מתחילה להתאושש. מה שלומך??
אוף איזן באסה , יקירה אני מצטערת בשבילך ומקווה שאת חזקה!!! אני מתחילה להתאושש , יום ראשון נדע אם הבתא מתחילה לרדת... אני עדין במנוחה., איך את ? כמה פעמים עשיתם הזרעות?
אני די בסדר... קצת מיואשת, אבל מה נעשה, אין ברירה חייבים להמשיך. עשינו 3 הזרעות, נראה לי שהרופא שלי ירצה לנסות עוד אחת, אני זורמת איתו.. מתחילה לראות הפריה באופק... אני מקווה מאד מאד מאד בשבילך שהבתא תתאפס.. אני מתארת לעצמי שהחוויה שעברת היא קשה ביותר, אבל אני שמחה לשמוע שאת מתחזקת.. יאלה, אמן נשמע בשורות טובות בקרוב. נמשיך להתעדכן
גם אני מקווה שהבתא תתאפס מהר שנוכל לנסות שוב... אפשר לשאול האם הבעיה בזרע ?
הבעיה לא ברורה, מה שנקרא חוסר פוריות מסיבה לא מוסברת. זרע תקין וגם אצלי כל הבדיקות טובות.
בדיוק כמו אצלנו... בני כמה אתם? אנחנו 30...
אני בת 31 ובעלי בן 34... אבל לכם יש ילדה אחת נכון? לקח לך הרבה זמן להיקלט איתה?
גם לי יש חברה ממש ממש טובה שנקלטה בהזרעה הרביעית. גם להם היתה בעיית פוריות מסיבה לא ברורה אבל תודה לאל היא מאחורי זה ועכשיו בחודש החמישי... הלוואי והחודש שתיכן תקבלו ביקור קצרצר מהחסידה
נקלטתי עם הילידה שלי חודש אחרי שהפסקתי גלולות... כנראה שאחרי הלידה משהו ההשתבש לי , גילו לי אחרי הלידה דלקת בבלוטת התריס... אצל מי את מטפלת ? את מאיזור מרכז?
adi0610, למה שישתבש אצלך? הרי נקלטת כבר.. אומנם ההריון לא היה תקן אך עדיין נקלטת!!!! תסתכלי תמיד על הכוס המלאה כי אם נקלטת לפחות זה אומר שאין לך בעייה של פוריות... לכל אחת מאיתנו זה יכול היה לקרות.... הכל בסדר ויהיה בסדר.... שיראל
שיראל, תודה יקירה... אני מקווה שהפעם הכל יהיה תקין....
עדי, האם יש קשר בין דלקת בבלוטת התריס ליכולת להיכנס להריון? אמרו לך משהו על זה שמשהו השתבש או שאת סתם חושבת בגלל שלוקח לך זמן עכשיו? לדעתי זה שנקלטת זה כבר טוב.. אנחנו מאזור המרכז ומטופלים אצל בר חוה. שמעת עליו? אצל מי את? קרן, עודדת אותי מאוד עם הסיפור של החברה שלך, נתת לי תקווה.. אמן כולנו בקרוב נעבור מפה לפורום של ההריוניות....
אמןן!!! נפתח לנו פורום חדש "מנסיון להריון" חח ח אולי בכלל שווה לפתוח שרשור על הצעות לשמות לפורום החדש:-)
כן, יש קשר בין בלוטת התריס לקושי להיכנס להריון אבל אני מטפלת גם בזה., אני לא מכירה את הרופא שלך.. אני מטופלת של ערן הדר...