היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות... ממחר עליה במדרגה בטיפול... מוסיפה גונל אפ 150 כל יום לעוד 5 ימים .... קצת פרטים על הזריקה?? אצליח להזריק לבד ?? כמו הדקאפ'... תופעות לוואי?? מהדק' לא היה לי משהו מיוחד.... סופש נעים
5 תגובות
עמוד 1
היי, אני הזרקתי גונל במינון 150 גם במשך 5 ימים(ממש בימים האחרונים)לי הזריקה הייתה ממש פשוטה ובעלי הזריק לי וסתם כי אני פחדנית.הזריקה ממש לא כאבה לי ולא היו תופעות לוואי,סה"כ היה לי ממש קליל.
בהצלחה!
הי, הגונאל הרבה יותר קלה והרבה פחות כואבת מהדקא. אל תשכחי לשתות מים והרבה זה מקל מאוד על כל הטיפול
הגונל ממש בסדר, לא כואב, קל להזרקה (כי נראה כמו עט, ולא כמו זריקה), ואין תופעות לוואי... אל תחששי... ה5 ימים האלה יעופו לך מהר...ואוטוטו את בשאיבה.... וכמה ימים אח"כ את בהריון "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
שיר.... איך אני מתרגשת בשבילך שהתחלת כבר את הטיפול... היינו צריכות להתחיל ביחד (אבל בעלי התחרט פתאום) לא נורא, דיברנו והחלטנו שאם החודש אין כלום אז חודש הבא מתחילים
בננות תודה רבה על התגובות .... אמן אמן אמן זו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה...(לסבב זה בכל מקרה ) אשכולית - אין עליךךךךךךךךךךךךךךךך ושיר26-אוטוטוווו גם את תצאי לדרך ...ותראי שזה ממש ממש שטויותתתתת
אחרי 5 ימים אלו עם גונל ...יש לי עוד יומיים מנוגון שזה הבנתי מסובך - וכדי ללכת למוקד שיזריקו ....