חדשה פה אפשר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אנחנו זוג בני 27 ו-29 מנסים פחות מחצי שנה כי אנחנו כבר יודעים מראש שיש בעיה אצל בעלי.
    עדיין לא התחלנו טיפול צריכים להתחיל אוטוטו (בעזרת ה'!) ואני דיי לחוצה מבולבלת והרבה דברים לא ברורים לי.
    יש פה בנות שאפשר לפרוק? להתייעץ? לשתף? אני יותר מאשמח!

תודה לכולן והלוואי וכל אחת תגשים את חלומה בקרוב מאוד
13 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • ברוכה הבאה,
    מאחלת לך שתצאי מהפורום הזה כמה שיותר מהר...
    את מתחילה טיפולים?
  • בהצלחה..
    מקווה שיעבור מהר וללא אכזבות...

"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• זה המקום לפרוק אחותי, ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה
    את תראי שכולן פה פשוט מדהימות ...כל שאלה הכי הכי קטנה ...מי שיכולה ויודעת עונה לך....ותצברי פה מלא ידע שזה תמיד טוב :)
    שיהיה מלא בהצלחה ....
    ונתעדכן פה בהמשך
  • ברוכה הבאה... הלוואי לזמן קצר, וכמו שאמרו לך שאר הבנות, כל שאלה, התייעצות או סתם לשפוך את הלב זה המקום...
    איזה טיפול את מתחילה?

• בהצלחה

• אז ככה אנחנו עדיין לא התחלנו את הטיפולים צריכים להתחיל בעזרת ה׳ אוטוטו
    קצת מודאגת כי חודש שעבר הטיפולים נדחו כי היו חסרות בדיקות אוטו צריכה לקבל שוב והפעם בעלי שיהיה בריא חולה כבר שבוע לא אוכלחלש ואני ככ צריכה אותו חזק צריכהאת התמיכה שלו ודיי קשה לי עם זה.
    לגבי הנחזרה אמרולנו שבגלל שאני צעירה וזו פעם ראשונה יחזירו רק עובר 1 ככלקחתי את זה קשה לעבור את כל ההליך ולהחזיר רק1? במקום להגדיל את הסיכויים? לקחתי דיי קשה את זה!
    האם המעבדה יכולה להחליט גם אירת בזמן ההחזרה? אם העוברים בינונים האם בכל זאת יחזירו 2 ויעקפו את החלטת הרופא? איך זה עובד?
    יש פה בנות שאפשר לשוחח איתן במייל? אני ממש אשמח מרגישה שקשה לי עוד לפני שבכלל התחלתי
    האם בגלל שהבעיה היא בזרע יש סיכוי טוב שנצליח בטיפול הראשון? או שזה לא אומר כלום?
  • חמודה שלב שלב, פרה פרה,
    קצת סבלנות,
    תתחילו ותראי מה התוצאות,
    כמה זקיקים, כמה הפריות,
    את מתחילה ישר מהפריות או עושים הזרעה קודם?
    אל תלחצי להחזרת 2 עוברים,
    זה תלוי בהרבה גורמים,
    וכן יש סיכון לא פשוט בהריון מרובה עוברים,
    הגוף שלנו בנוי לעובר אחד,
    ושניים זה מגניב לגמרי אבל מסוכן (פגות, סיבוכים וכו')
    תירגעי,
    תתחילי,
    אנחנו פה,
    בהצלחה
  • בהצלחה!!!
  • היי לך,
    ברוך השם עם הרפואה המתקדמת היום לכל דבר יש פתרון. גם בעלי ואני באותם גילאים כמו שלכם והבעיה התגלתה אצלו לאחר שנה של ניסיונות. התחלנו טיפולים בתל השומר (icsi) לאור בעיית זרע קשה של בעלי. את הטיפולים עשינו בתל השומר. פשוט מקסימים שם במחלקה. גם לנו אמרו שמחזירים לנון רק עובר אחד כי אני צעירה והבעיה היא לא אצלי (מה שמעלה סיכויים להריון) ותודה לאל נקלטתי על הטיפול הראשון והיום אני מצפה לבן!!!!!!!!!!!!!!!!.
    לא להתייאש ותראי שהכל יהיה בסדר, גם אם לפעמים יש רגעים קשים
  • תודה רבה! שלחתי לך מסר!
    יש פה מישהי שיש לה מייל/פייסבוק ואפשר לשוחח איתה? אני ממש אשמח ממש קשה לי כרגע...

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה