ג'ינג'רול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שבת שלום,

בהריון הקודם שלי (לפני 3 וחצי שנים) לקחתי כדור טבעי של אלטמן בשם: ג'נג'ר פמינה. ביקשתי מבעלי לקנות לי אותו גם בהריון הזה וראיתי שהוא שינה את שמו לגינג'רול פמינה. מכיל מרכיב בשם ג'נג'רול והכניסו לתוכו (כמו לכ"כ הרבה מוצרים בימנו) ויטמין B6. הכמות היא של 12 מ"ג ולפני מה שכתוב על האריזה מהווה 750%!! מהתצרוכת היומית לנשים. הם ממליצים לקחת 1-2 ביום וכותבים כמו על כל תוסף ת**** שנשים בהיריון צריכות להיוועץ ברופא. אז שאלתי היא: האם מותר לי לקחת את הכדור? האם 2 ביום זה לא להציף את הגוף ב B6?

בתודה מראש

אפרת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין בכך סכנה או בעיה
    אז אם צריכה את יכולה לקחת, אם כי אפשר להתספק בתור התחלה באחד ביום ולראות האם משפיע או לא. רק במידה ולא, לעלות ל -2 ביום.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה