מתנה ליום הולדת 3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אשמח להמלצותיכן מה לבקש ליום הולדת 3 של להב.
    מהמתנות הפשוטות יותר מהמשפחה והחברים עד למתנות יקרות ואיכותיות מהסבים והסבתות

15 תגובות
עמוד 1
  • אופניים
    בית בובות ענק
    תאטרון בובות
    פינת איפור מקצועית

• אופנים
    קסדה לאופנים
    משחקי קופסא כמו פזלים וכו'
    משחקים לים
    בגדים
    לא חסר ..
  • רק ללהב, כן?
  • חחחחחחחחחחחחחח ענבר זה מזכיר לי.
    אחת המתנות ששקלנו זה רכב ממונע עם שלט שנוכל להסיע את להב בו - והוא מדגם אאודי - משהו מגניב לאללה
    http://www.toys4us.co.il/new/Product.asp?ProdID=159681
    בקיצור היום באתי לאבא שלי ואמרתי לו "אבא אנחנו רוצים מכם ליום הולדת של להב אאודי TT" - חחחחחחחחחחח התגובה שלו היתה כל כךךךךךךך מצחיקה - הוא הסתכל עלי בשוק מוחלט, עד שהראיתי לו קישור וכמובן התלהב מאוד. אם נחליט לקנות את זה אז כנראה זה יתחלק ביננו לבין ההורים שלי

• הרבה מזל טוב ליומולדת המתקרב
  • האוטו שווה! למי הוא? לה או לאבא שלה???

אני הייתי מוותרת על התלת אופן (ויתרתי עליו לגמרי, אצל שתיהן) ועוברת ישר לאופניים, אומנם שניהם עם פדלים אבל הפעלת הכח היא אחרת ובאמת אין צורך בהם.
    בקשר לבית בובות - יש בפיראט האדום גדול עם מלא דמויות ולכל חדר את הריהוט שלו - לא לגעת בזה!!!! ללכת רק על אלה הפתוחים מהעץ, כאלה שאפשר לשים בתוכם את הבובות והרהיטים, כיפי כזה.
    ואפשר גם להתחיל לעשות אוסף של פליימוביל...

• אוהל!!!!
    אני מחפשת לעידן אוהל מגניב (הקודם שלו נהרס וזרקנו... זה היה אחד הדברים האהובים עליו)
    וראיתי באימג'ינריום (מכירה?) אוהל מהמממממממםםםםם!!!! הבעיה שיש אותו רק בורוד
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • לגבי הרכב לחלוטין בשביל אבא שלה חחחח
    מה זה אוהל? כזה של קמפינג?
    ענבר יש כבר תלת אופן עם זה היא לא מסתדרת אז ללכת לקנות גם אופניים שישבו?

• שלא תגידי שאני לא משקיעה בך
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
  • גם זה מגניב... שוב, רק בצבעים של בנות
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
  • גם אני הזמנתי מתנות ליום הולדת של שקד חחחחח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה אני רואה ששקד ולהב על אותו הסגנון. אהבתי את השטיח אוגן - לחלוטין יוציא לה קצת מרץ
    לגבי מערכת התופים אני חוששת שזה קצת בעייתי עם הבייבי הקרובה להגיע

• אם תלכי על השטיח אורגן- תבדקי כמה הוא עולה בכל הרשתות ואז תחליטי איפה לקנות.
    הלכתי עם אמא שלי לסניף של "כפר השעשועים", שם היה עליו מחיר 400 ש"ח, עשו עליו הנחה 320 ש"ח.
    יום למחרת בעלי היה בטוי אר אס ועל הדרך בדק כמה השטיח עולה שם. הוא עולה שם 250 ש"ח!!!!!!!!!!
    התקשרתי לחנות שקנינו בה והצבתי להם תנאי- או שהם מבטלים עיסקה, או שיעשו לי באותו מחיר כמו בטויס אר אס. אבא שלי היה שם, הם נתנו לו זיכוי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • א- עם התלת אופן נראה לי אף ילד לא מסתדר!!!
  • קצת קשה לי כי יש לי בנים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה