בדרך הביתה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בדרך הביתה!
    היתה חופשה מעולה עם המשפחה. וילה מדהימה, חדרים מדהימים, האט טאב מפנק ובריכה מרעננת. והדבר הכי טוב בחופש היה הארוחות. בעלת המקום היא שפית וכל מה שאכלנו היה מעשה ידה. בשרים, תוספות, מאפים, סלטים וכמובן הקינוחים!
    והכל כשר.... בקיצור ממליצה בחום!

אתמול היתה לי הרגשה שאני מבייצת, היתה לי מעין חוסר נוחות בבטן, היו לי הפרשות שקופות והייתי חררררמנית.. חחח כמובן שעבדנו! חח ח
    אפילו שלא קיבלתי מחזור עדיין , אולי משהו בצילום רחם נפתח אצלי ואני לא סתם משלה את עצמי... הלווואי...

שיהיה לכולנו שבוע מדהים ושנקבל תוצאות חיוביות
10 תגובות
עמוד 1
  • וואי הלוואי קרןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאלה בעז"ה החודש את מבשרת לנו את הבשורה שכולנו רוצים לשמוע- ה-ר-י-ו-ן!!!!!!!!!!!!!!!!

• הלוואי... יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר.... ויכול להיות שבאמת הצילום עשה משהו.. מחזיקה לך מלא
  • שמחה שנהנתם - מזל טוב

יאללה בייצי כבררר חחח

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • כבר כמה ימים שיש לי אי נוחות בבטן ואני קצת חלושס...
    המחזור האחרון שלי היה ב2.5 לפי כל ההגיון אין הרבה סיכויים שזה ביוץ אבל גם אם יש סיכוי קלוש אני לא הייתי רוצה לפספס...

האם יש מצב שזה באמת היה ביוץ מאוחר במרחק כ"כ גדול מהמחזור?

• בהחלט יכול להיות ביוץ מאוחר
    תקראי את השרשורים של NUNIFOREVER
    11 שבועות בלי מחזור ואז התגלה הריון צעיר

• איזה יופי!!
    אני אשמח לקבל יותר פרטים על החופשה, אם את זוכרת אני גם מחפשת וילה בצפון ליום הולדת 60..

יכול להיות שזה ביוץ, זה נשמע ככה לפי הסימנים..
    מחזיקה לך אצבעות
  • בטח זוכרת;-)
    הוילה נקראת וילה נוף הגלילי. תחפשי את הלינק בגוגל ותוכלי גם לראות תמונות.
    היה פשוט מעולה!
    הרגשתי כמו מדורה שבטית. פעם היה ערוץ אחד בטלויזיה וכולם היו יושבים בסלען יחד וצופים בטלויזיה. בוילה בכל חדש היתה טלויזיה גדולה וחדישה, אבל כולנו היינו בסלון יחד.
    בקיצור, חופשה בלתי נשכחת.

איזה עוד פקטים את רוצה לשעת ואשמח לשתף....

בנתיים אני בלי מחזור ויש לי כאבי בטן שבאים והולכים...ממש לא נחמד

• הלוואי והיה ביוץ והכאבים האלו מרמזים על ה
  • הלוווואיייי!!!!!

אנחנו היינו 7 מבוגרים ועלה לכל אחד 600 ש״ח ללילה כולל ארוחת ערב בשרית ובוקר חלבית.
    בעקרון בוילה יש 3 חדרים זוגיים ועוד שתי מיטות וחצי בסלון עבור ילדים.
    תתקשרי אליהם כי יש להם עוד סויטות וצימרים והמקום באמת מדהים.
    תדברי עם נטלי ותגידי לה שאני המלצתי והיא אולי תעשה הנחה. ממש התחברנו;)
    בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה