התייעצות לגבי בחירת גניקולוג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני מתכוונת להתחיל לנסות להכנס להריון וחשוב לי מאוד ללכת למישהו טוב.
    הלכתי בעקבות המלצה של חברה לד"ר אלדד קטורזה. הוא מקסים. הוא עשה לי בדיקת פאפ ובדיקה כללית ונתן לי הנחיות איך להתקדם (בדיקות גנטיות, חומצה פולית וכו')
    עכשיו שמעתי מחברה אחרת שיש את ד"ר אריה ישעיה שאומרים שהוא the best רציתי לדעת לפני שאני הולכת לשיחה אם מישהי היתה אצלו או אצל קטורזה ויש המלצות..
    ואם נניח אני אחליט שאני עוברת אליו, הוא יעשה לי שוב את כל הבדיקות הלא נעימות האלה??
    בקיצור אני ממש מתלבטת מה לעשות כי אני באמת רוצה כבר רופא אחד שילווה אותי לדרך ארוכה.
    תודה!!
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת, לא שמעתי על הרופאים הללו.
    איזה קופה את? מתכננת ללכת פרטי? איזה אזור בארץ?

• אני במכבי וגרה באיזור ת"א גבעתיים
  • בע"ה הכל אצלך בסדר ותיכנסי במהרה להריון וכל שתצטרכי מרופא הנשים שלך זה בדיקות שגרתיות והפניות לשאר הבדיקות. בשביל זה את ממש לא צריכה את הרופא הכי טוב בעיר מה גם שלאחת הוא מדהים והשנייה חווה אותו בדרך אחרת לגמרי...
    את הרופא הטוב ביותר כדאי ואפשר להשאיר לבנות שבאמת צריכות אותו.
    לי הדבר החשוב ביותר אצל רופא נשים זה לא לחכות שעות בתור (וכבר קרה שחיכיתי שעתיים ויותר...) ודבר נוסף שחשוב לי שיהיה זמין (לא בנייד, אבל שיהיו לו 4-5 ימי מרפאה בשבוע) וכן שהתורים אליו לא יהיו ארוכים (שלא אצטרך לקבוע אליו תור חודש-חודשיים מראש).

אז אם היית אצל רופא שהיה מקסים אלייך והרגשת שאפשר לסמוך עליו - למה לשנות?

• היי,
    אני לא מכירה אף אחד מהרופאים..
    בכל מקרה- המון הצלחה
  • לא מכירה אבל בשום פנים ואופן לא ללכת לדר יאיר דניאל מדובנוב 10 (מכבי). הוא תמיד פנוי (מעניין למה) והגעתי אליו כשאני בהריון (כיוון שהוא היחיד שהיה פנוי בהתרעה קצרה ורציתי לוודא שאכן בהריון) וחוויתי חוויה משפילה - אנטיפת זאת מחמאה בשבילו. התייחס אלי (והבנתי שגם לעוד בנות שהגיעו אליו בטעות) כאילו אנחנו מטרד, היה גס רוח וגס מגע, לא ענה על שאלות לעניין ויצר אווירה של "אל תעזי להמשיך להטריד אותי בשאלות". בקיצור - לא!
  • לא מכירה אבל בשום פנים ואופן לא ללכת לדר יאיר דניאל מדובנוב 10 (מכבי). הוא תמיד פנוי (מעניין למה) והגעתי אליו כשאני בהריון (כיוון שהוא היחיד שהיה פנוי בהתרעה קצרה ורציתי לוודא שאכן בהריון) וחוויתי חוויה משפילה - אנטיפת זאת מחמאה בשבילו. התייחס אלי (והבנתי שגם לעוד בנות שהגיעו אליו בטעות) כאילו אנחנו מטרד, היה גס רוח וגס מגע, לא ענה על שאלות לעניין ויצר אווירה של "אל תעזי להמשיך להטריד אותי בשאלות". בקיצור - לא!
    בנות עברתי חוויה רעה ולא נעימה אצל יאיר דניאל ממש טרואמה וגם חברה טובה שלי.
    תוך כדי דיבור עליו בקרב נשים אחרות מסביבי גליתי מלא נשים שעברו אצלו חוויה טרואמטית.
    כולנו הגשנו תלונות עליו במכבי אך אף אחד לא באמת טיפל בזה חוץ מהגיד סליחה ושהרופא לא זוכר את המקרה שלך .
    לשם הוכחה תכתבו כולכן את שמו בגוגל ותראו את התגובות עליו סיפורים ממש לא נעימים.
    נמאס לי ואני רוצה להילחם בזה עם כולן בוא ולהביאו לפיטורו.
    אם עברתן מקרה מזעזע איתו צרו איתי קשר ובוא נחשוב ביחד איך נלחם נגד רופאים שגורמים לנו להרגיש ככה .
    0528025167 דורה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה