הם נפלו על השכל ??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

38 תגובות
עמוד 1

• היא נראית בול כמו העגלה שהיתה לי כתינוקת ואמרתי לאמא שלי שחבל שלא שמרה אותה כי לדעתי היא מעלפת!!!!
    שונאת את כל המראה החדש של העגלות שנראות כמו חייזרים מהירח

• גם לי הייתה עגלה כזו

• הרטרו הולך חזק היום

• הם לא נפלו על השכל, מי שנפל על השכל זה הורים שקונים במחירים כאלה
    (כמובן - מי שיש לו שיהנה, הבעיה שגם כאלה שאין להם "קצת" מאבדים את הראש בקניות האלה)
    ואח"כ מתפלאים למה הכל יקר כל כך....
    יקר מסמל טיב והרבה מידי הורים רוצים להוכיח שהם קונים רק את הטוב ביותר לילדם.
    להוציא 8000 ש"ח על עגלה שתשמש למקסימום חצי שנה
  • יוווווווווווווו
  • עגלה דומה הייתה להרבה סלבס מאמריקה
    זה רטרו וזה עולה המון!!!!!!!!!!
    העגלה שלי עלתה 750 כולל הסלקל של איזי בייבי.
    שימשה 3 בנים מקסימים
    גם הטיולון שעלה 290 גם של איזי בייבי משמש עדיין את הבן השלישי שלי

ממש לא צריך לקחת הלוואות על עגלות.....
    והלבן כ"כ לא פרקטי!!!

• מכוערת לא הייתי יאומרת....היא מהממת בעייני

למי שיש כסף לבזבז - שיבושם לו ויהנה

כמו כל דבר בחיים.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אורטל גם למי שיש כסף לזבז יחשוב פעמיים האם לרכש דבר כזה או לא במקרה שלי היתי שמה כסף לתוכנית חיסכון שבוד 20 שנה היה מסדר לילד ממון לימודים לפחות ל3 שנים .
    היא יפה מאוד אבל היתי בוכנת 2 פרמטרים נוספים - עלות שלה בחו"ל ודבר נוסף עד כמה היא נוחה בהכנסת לרכב , כניסת במעלית , מעברים וכו . העבירות שלה טובה בטוח .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני דווקא חושבת שהיא יפה,
    שילוב של עגלה של פעם עם עגלה של היום
  • למה נפלו על השכל????????
    עגלה מעור
    למה ציפתן?

הסטוקי שקניתי עלתה 6 אלף ועוד בלי תוספות בלי תיק ובלי סלקל ומעמד...

ליופי ואיכות משלמים...

• עגלה מעור
    רק לחשוב על זה שהתינוק בפנים בחום של הארץ שלנו מפחיד אותי,
    כבר לא קשור המחיר בכלל....

• עגלה מעור
  • דווקא עם זה עור אמתי ואכותי זה נושם יופי ולא מתחמם . בעלי לובש רק נעליים סגורות לעבודה וגילינו שאין נעליים מעור אכותי , גם סלון מעור אכותי זה יופי של דבר בקיץ , קודם חשבתי שלא .
    8 אלף ש"ח לסט שלם לא זול בכלל אבל בהחלט שווה מחשבה ובחינה .
  • טוףףףף מכוערת היא..לא לדעתי מהממת
    אבל 8000 שח?
  • מרינה מתברר היא , סלקל וטיולון הכל מעור ... גם אני לא שמתי לב לזה בהתחלה .

• יקרררררררררררררררר
  • יש איזה עגלה חדשה שנמכרת במוצצים משהו מכוער רצח שנמכר באותו מחיר ועל מה ולמה ומדוע?????
    לא מבינה למה לקנות עגלות כל כך יקרות
    אבל היא בהחלט יפייפיה אמיתית

• רגע..שאני אבין..למה כולם מלפלאים ושואלים "למה לקנות עדלות יקרות"?
    למה קונים מרסדסים? וילות בסביון? למה? כי יש להם לשלם
  • מרינה התשובה נכונה , רק במקרים של הגלות בהרבה מאוד מקרים קונים בלי שיש להם ואז בוכים אחר כך על מחירי הקוטג' וכו .
    במקרה כזה יש אופיקי השקיעה טובים יותר .

• חחח כן אהה :-)))
    תראי..זה לא חדש שמאוד קל לפתות אמא צעירה שמיוחד בילד ראשון שחושבת שאם היא קונה עגלה ב8K שח אז התינוק שלה יהיה הכי מבסוט

טוב נו...הרי אי אפשר לשכנע את אותה אמא שלא אכפת לו באיזו עגלה לנסוע לטיפת חלב אז אני אפילו לא מנסה
  • אם הילד ראשון זה באמת בעיה , בעלי לדוגמה עד היום חושב שהכי טוב זה ללכת לבני לגן עם מותגים . שאני אומרת שזה מתלכלך באותה צורה (למזלי זה לא מתלכלך כבני חולה נקיון ) הוא עונה שזה יפה יותר ככה וגם נוח . עם נעליים אני מסכימה 100 אחוז עם חולצות של פולו , הרבה פחות . הבעיה נוספת שבני התחיל לבין גם וממש לא מוכן להתפשר על החברה .

• לדעתי, אמא צעירה קונה עגלה יותר בשביל עצמה
  • בני התחיל להבין - כי הוא שומע אתכם, וברור שהוא ירצה כמו מה שאתם חושבים שטוב....

בעייני זה מיותר לחלוטין.....
  • אורטל אני ובעלי ממש לא דנים בזה כדי שבני ישמע ויבין בזה משהו . הוא די מודע למותגים בגלל הפרסומות ואוהב להראות טוב . לאבא שלו חשוב את זה לי ממש לא . במקרה שלנו זה ממש לא סיבה לריב עם בעלי בגלל זה . זה עושה לו טוב לנשמה ולא פוגע בדברים חיוניים שיהיה לגברים שלי לבריאות .
    אבל באמת אחלה עגלה .
  • לדעתי היא יפה!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אורטלי... ..."אם אני אתחיל כבר מעכשיו עם מותגים - אני אוכל קש כשהן יגדלו"..תני לי להפתיע אותך..זה לא נכון
    קודם כל הכל תלוי מילד, כל ילד והיחס שלו לכל הקשור לבגדים/אופנה וכו.
    אבל בואי נגיד...בהרבה ילדים היום, מאוד מושפעים בנושא האופנה אחד מהשני..

כבר בכיתה א' , את תתחילי לשמוע משפטים מהסוג "אבל לשרה יש כזה ! " "אני רוצה כמו של רונית ! " וכו...הבנת מה הכוונה
    זה בכלל לא קשור אם קנית לילדים שהיו קטנים מותגים או לא קנית..ברגע שמישהו יכנס לכיתה בג'ינס של דיזל - את תדעי אם זה באותו ערב

זה משגע אותי (גם ישגע אותך ) , אבל זה המצב
    אני אגיד לך לדוגמא לגבי שיראל שלי ואיך זה אצלינו...
    תראי..אין לי בעיה לקנות לה דיזל גם לא אחד...אבל אני לגמרי מסכימה איתך שזה מיותר גורם לסתם קינאה מצג ילדים אחרים וכו...לכן אני לא קונה..יותר נכון קניתי אחד שיהיה לך ליציאות וסיכמנו שהיא לא שמה את זה לבית ספר...יש מספיק ג'ינסים רגילים ללכת איתם.
    והיא ילדה חולת בגדים (טוב נו..אצלינו זה משפחתי) יש לה מלא גם מותגים וגם רגילים, זה לא משהו שמקלקל את הילדה...היא מאוד שמחה שאני קונה לה לדגומא חולצה של לקוסט..אבל גם לא אכפת לה לקבל גופיה של 5 שח משוק בצאלל אם היא יפה
    יש עכשיו את הכפכפי HAVAIANAS..מכירה? ים כסף לאיזה כפכפ מעפן
    הינו בחנות, היא ראתה את זה..ראיתי בעינייה שהיא רוצה את זה אבל היא הסתכלה על מחיר (קרוב ל200 שח ) ואפילו לא ביקשה.. כי ידע שאין מצב אני משלמת 170 שח על כפכף מעפן למרות שהיא יודעת טוב מאוד שאני כן אשלם 2000 שח על מגף של אמנואל בלי בעיה בשבילה הכל עיניין של תמורה שמקבלים בעבור הכסף.
    כהמשך לסיפור, אני אישית מאוד הערכתי את התגובה שלה לכפכפים האלו...למחורת הזמנתי מEBAY , 3 זוגות- כולם יחד ב170 שח כולל משלוח הגעיו לפני שבוע..היא היתה בהלם

הנקודה היא..שאין מה לעשות, בחיים שולצה של kiwi לא תהיה שווה לחולצה של פולו כמה שלא נסובב אותה ולא תמיד זה משתלם לקנות 5 חליפות ב100 שח שנראות אחרי 10 כביסות כמו שחיים שלהם ולא חליפה אחת אבל שמחזיקה כביסות כל העונה
  • נו,מה את רוצה.עגלת סלב:-)
  • יש יש משהו שביאה לי עצבים זה כדורים מעצבנים אילו על הבד .

• חחח מרינה הרגת אותי

מכירה ת'כפכפים האלו
  • תאכלס
    זה בשבילנו הנשים
    רובנו כל דבר אוהבות הכי יפה יקר ומושלם
    כאלה אנחנו
    למי שיש למה לא
    לבריאות
    ככה אני אומרת
    מפרגנת

• היא מהממת!!!!
    מסכימה עם הבנות... מי שיש לה מספיק כסף למותרות שכאלה שתהנה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • הקטע הוא שאם את מפוצצת בכסף- זה מצויין ! תתחדשי...
    אבל לבוא ולקנות עגלה ב36 תשלומים..זה..תסלחו לי..מגוחך

לגבי איכות המותגים- מה שנכון נכון...אין מה לעשות...
    אפילו אם לא נלך רחוק, ונקח לדוגמא בגדי ילדים של קדס-קידס מול פוקס..שניהם מותגים..אבל פוקס בטריקו- אלוהים ישמור..אחרי 2 כביסות- ישר לפח לאומת זאת קדס קידס, אפילו בחולצות טריקו לבנות (אני חולה על טריקו לבן) מחזיקות אצלי עונה בלי בעיה, ועוד עוברות לילד כלשהו במצב מעולה
    אז טריקו של פוקס עולה 30 שח, ושל קדס קידס 70...אז זהו..שאני אשלם את ה70 ואקנה את השני
  • מרינה מרוב בושה אני לא מכירה את הפוקס בכלל , היה לבני איזה מעיל צמר במתנה שלא ספיק ללבוש ואז נתתי אותו למשהו .
    קודס קידס באמת יש לנו כמה חולצות קיץ ומכנסיים לא רעים בכלל.
    חלק מדברים של בני אני קומה בדיטי פרי כבעלי מקבל תלושים לשם כל חג ועוד יש לו הנחה זה בעיקר "טומי" ונאוטיקה " , חלק זה מחו"ל וחלק מאי באי.
    הדברים עם כדורים מעצבנים זה כל מני מתנות

• אלינה קחי טיפ חינם - תכבסי הפוך לא יהיו כדורים גם על חולצה לא מי יודע מה
    אין על האיביי הזה..המצאת המאה...הגיעו לפני יומיים לבעלי לקיץ חולצות טריקו הכי פשוטות שיש בלי צווארון חלקות של טומי ...6 חולצות בצבעים שונים - 310 שח עם משלוח (יענו 51 שח לחולצה ) אין אין על איביי
  • אגב...כל הסביבה מנצלת אותנו כהורים ...מוצגים מסוג כזה או אחר רואים היום בכל מקום..אם זה ילקוט לבית ספר או מחברת ("אני רוצה של דורההההההההההה"...ואני רוצה של ספיידרמן....איכססס
    אין לזה גבול
  • עגלה מהממת!!!
    You're my heart, you're my soul

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה