היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עכשיו חזרתי מרופא המשפחה שלי, עברתי בדיקת דם נוספת שתוצאות נקבל בהמשך היום. לפני כארבעה ימים הבטא שלי הייתה 67 ולפי המחזור השבוע שלי היה 4+ הרופא אמר לי שאכן מדובר בערכים מאוד נמוכים שיכולים להעיד על הריון לי תקין שכן ערך 67 יכול להתאים לימים הראשונים של הריון. הוא אמר שבשבוע שלי 5+ אני צריכה להיות עם בטא בסביבות ה-500... אני מאוד לחוצה ועצובה....ולא יודעת מה לעשות ולמה לצפות. אני חוששת מהגרוע מכל.....
9 תגובות
עמוד 1
מחזיקה לך אצבעות שתקבלי תשובה של ערכי בטא גבוהים!!!
תודה אני מקווה לעדכן רק בשורות טובות. תחזיקו לי אצבעות.
מחזיקה לך אצבעות
איזה רוע מאיפה זה בא להם למה ישר לא תקין נמוך יש רופאים שצריך להשמיד אותם
יקירתי הבטא הראשונה שלי היה בדיוק כמו שלך 67 וזה בסך הכל הריון צעיר ממש בתחילת דרכו אז אנא ממך תהיי רגועה ולא לחשוב מחשבות מיותרות
היי אדווה,
תודה על ההרגעה, אבל זה היה הערך אצלך בשבוע 4 פלוס?
אני לא יודעת איזה שבוע הייתי בדיוק אבל הולכים לפי ווסת אבל הביוץ יכול להתרחש מאוחר זה לא תמיד תואם לשבוע שלפי הווסת כי לא יודעים מתי היה ביוץ
הערך אצלי היה גם נמוך לשבוע אבל זה לא בגלל הריון לא תקין אלא ביוץ מאוחר והיום... טפו טפו טפו - אני בשבוע 25+3..... וכל הבדיקות בע"ה תקינות
אני התחלתי את ההריון עם ערך של 15 בטא!!! ואחרי ארבעה ימים כבר היה 450 וכמו שאמרו לך אולי היה ביוץ מאוד מאוחר ולכן לא ניתן לחשב הריון עפ"י בטא אלא רק עפ"י אולטראסאונד. אל תאבדי תקווה ותעדכני כמה יצא לך היום???