היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , אני חדשה כאן בפורום , לפניי כחצי שנה עברתי הפלה ומאז זה לא מגיע... החודש ביצעתי בד' ביוץ וביומיים שהבדיקה הראתה שני פסים קיימנו יחסים , מאז אותו שבוע יש לי כאבים מצד ימין של בטן לסירוגין והתכווצויות כמו כאבי מחזור .. אני מאוד מקווה שזה יהיה החודש למרות שהכאבים נותנים תחושה שעוד רגע יגיע המחזור ...
אני מתבאסת מזה נורא... אני רוצה שוב ילד ... עדי
8 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה, מקווה שלשהות קצרה..
מישהי יודעת אולי אם זה לגיטימי ההתכוצויות בבטן ?
רוצה להאחז בתקווה ... עדי
לכל אחת יש תופעות הריון שונות אז לא ניתן לדעת.. אני בהריון הראשון שלי לא הרגשתי משהו מיוחד, רק אחרי שבוע בערך מהבדיקה התחלתי עם הקאות ובחילות.. מתתי היה מחזור אחרון? מתי יצא לך בב. ביוץ שאת מבייצת?
את הבדיקת ביוץ עשיתי ביום רביעי שעבר ורביעי חמישי , הבדיקה יצאה חיובית אז קיימתי יחסים בשני הימים האלו,
המחזור האחרון שלי היה ב-27/5 , עדי
אני מאוד מקווה שזה אכן כתוצאה מהריון
מאמי- רק רציתי להגיד לך אם נכנסת להריון - ואני מאחלת לך שתדעי שבדר"כ יש כאבי מחזור קצת לפני האיחור, כאבי התכווצות כאלו.., ואם לא נכנסת להריון (אני מקווה אבל שכן) הכאבים האלו מלחץ , או מהמחזור שצריך להגיע... אבל הדבר הכי חשוב - לא לחשוב על הריון בככלל, כי הוא יגיע גם בלי שתחשבי עליו.. - והכל בעזרתו יתברך! מחזיקה לך המון אצבעות, ותעדכני אותנו.
תודה בנות , אתם מחממות את הלב , אני מקווה שאתם צודקות מקווה שגם לכן תהיינה בשורות משמחות
מחזיקה אצבעות לכולכן
עדי
שהערכות ביוץ מראות 2 פסים, זה מבשר על ביוץ שקרב ובא, תוך יומיים בערך מה-2 פסים את מבייצת.