דילמה - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי (שיהיה בריא) מתנדב במקום של ילדים נכים
    היום יש להם פעילות שהם יוצאים לעיר לאכול פיצה, ובעלי אמר שאולי גם אני והילדה נקפוץ לאכול פיצה איתם.
    הילדה יודעת שבימי ראשון אבא לא נמצא בערב כי הוא "עוזר לילדים", אבל מעבר לכך היא לא נחשפה לנושא.
    יש שם ילדים בדרגות נכות מאד קשות, אפילו לא מסוגלים להזיז ידיים ובקושי מתקשרים.

כדאי ללכת?
    אני מבחינתי לא נרתעת ומתייחסת לנכות כמה שאפשר בטבעיות, ודווקא הייתי רוצה לחשוף אותה, השאלה אם הגיל לא מוקדם מדי?

טוב, אז הלכנו
15 תגובות
עמוד 1
  • היא עדיין לא בת שלוש?כי אם לא לדעתי ההתייחסות לאותם ילדים מבחינת הנכות שלהם תהיה מינורית בגיל יותר גדול אז צריך להסביר ואז חשיפה היא מצוינת-לקבל גם את הרגיל אך גם את השונה מאוד חשוב.לדעתי תלכי לפי התחושה שלך..
  • השבוע היא תהיה בת 3
    אני חושבת שכבר יש לה מודעות לשוני, היא שואלת שאלות לפעמים על אנשים שאנחנו רואות ברחוב...
  • גם אני וגם בעלי עובדים בחינוך מיוחד.

הגדולה שלנו נחשפה אליהם משנולדה (וגם הקטנה כבר בעצם), כמה שהיא קטנה יותר היא עוד לא גיבשה דעה איך דברים צריכים להיות, אז היא לא נרתעת ולא מפחדת ומקבלת את זה הכי בטבעיות. כמובן שעם הגיל באות השאלות ואת צריכה להיות מוכנה להסביר לה שיש אנשים כאלה בהתאם למה שהיא יכולה להבין.

הגדולה שלי כבר הסבירה לפני חודש בערך בגן (רעיון של הגננת כמובן) שיש אנשים שהרגליים שלהם לא עובדות והם צריכים כסא גלגלים או קביים, ושיש אנשים גדולים שבראש שלהם הם עדיין חושבים מחשבות של ילדים קטנים.
  • אני לא חושבת שיש הגבלה לגיל
  • אני לא רואה בזה בעיה כל שהיא לקחת אותה

אבל השאלה היא אחרת
    איך היא תתנהג שתראה את אבא שלה מתעסק עם ילדים אחרים ולא בדיוק נותן לה את היחס שהיא תרצה לקבל

• לפי איך שאת מתארת את מצבם - הייתי נרתעת קצת.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לדעתי איך שהיא תקבל את זה- תלוי בגישה שלך.
    אם תשדרי לה טבעיות, אז כך גם היא תנהג. כמובן שיהיו גם שאלות.
    כדאי להסביר לה קצת על כך גם בבית...
    כל הכבוד לבעלך!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני לא מבינה את השאלה.
    זה חלק ממה שאבא שלו עושה, הוא עוזר לילדים שקשה להם - והיא באה לפגוש אותם. אני חושבת שזה מאוד חשוב ומאוד יתרום לה עכשיו ובעתיד.
    גם ההיחשפות לאוכלוסיות אחרות, גם ההיחשפות שלה למה שאבא שלה עושה.
    בטח גם הוא רוצה להשוויץ בה וגם להראות לה מה הוא עושה.
    יאללה, לכו, תהנו. רק כדאי להסביר באמת שאבא יהיה עסוק עם הילדים.

• אני הייתי לוקחת אותה

• אני שמחה לשמוע שהיה לכם כיף והיא התמודדה עם זה יפה שאבא לא כל כלך מתייחס אליה

• כל הכבוד לכם
  • כל הכבוד שהלכתם ובכלל כל הכבוד על המעשים הטובים
  • איזה יופי שהלכתם!
    שמחה שנהנתם, מקווה שיהיו עוד מפגשים שכאלה.
    ככל שיורד הגיל בו ילדים נחשפים לשונה מהם כך הם יקבלו אותו בקלות רבה. ילדים גן חובה וכתות נמוכות בבי"ס כבר יכולים להיות מאוד רעים לכל מי ששונה מהם (בעיקר אם למנהיג או בעיקר למנהיגה יש בעיה עם השונה או שאין להם למי להיטפל)

• אני שמחה שנהנתם
  • איזה יופי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה