היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני עובדת קשה ועסוקה אבל........... הזמן לא זז כ"כ לא בא לי להתאכזב שוב........... מחכה ומחכה בקוצר רוח לסוף השבוע לבדוק כברררררר ומצד שני פוחדת להתאכזב..... והבטן לא מפסיקה לכאוב לי כבר שעותתתתת אוף מה יהיה??? הטיפולים האלה והנסיונות האלה מטרפים אותי יש לי חברה שנכנסה להריון בפוקס מטורף, הריון לא רצוי, יש לה 2 ילדים קטנטנים- האחרון בן חצי שנה, ואני אומרת- למה זה צריך להיות ככה? היא גילתה במקרה...קרה לה במקרה.... ההריון עובר עליה בנחת....הכוונה שהיא לא היסטרית כל יום האם הכל בסדר או חלילה משהו השתבש....סיפרה לכולם עם המקלון ביד כי ברור לה שזו תוצאה סופית ל9 חודשים הקרובים.... דייייי איך בא לי גם להיות בהריון ולא להיות בלחץ, לגלות במקרה... (כן בטח, זה כבר לא יקרה לי בגלגול הזה...חח)
42 תגובות
עמוד 1
אני כל כך מבינה אותך,כל פעם שאני הולכת לשירותים מפחדת לראות את ה
אני ממש ממש מבינה אותך זה מאוד מלחיץ ההמתנה הזו גם אני הייתי שבועיים במחשבות מנסה כל הזמן להיות עסוקה אבל זה רודף אותנו והיום ליפניי הבד.דם ביכלל הייתי בלחץ נוראי עד שהתשובה הגיע , ובסוף גם אכזבה
מה אני אגיד לך , אין לי ממש עצות לתת לך תנסי עד כמה שאפשר להישאר רגועה
מתיי את צריכה לעשות בדיקה ?
בהצלחה
ורדים יקירתי
בהצלחה גם לך
תנסי למלא לך את הזמן בדברים... שהיום יהיה עמוס עמוס....שיהיה לך לכל יום עיסוק....לבד או עם הילד.... ותעשי דברים כיפיים....שתיהי מאושרת.... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
התקופה הכי קשה היא של ההמתנה, יותר מהמכשפה, יותר מהטיפול, יותר מהכל... גם אני הייתי רוצה שההריון ינחת עלי משום מקום, אך לצערי אני יותר מדי מודעת, איך הייתי רוצה לשכוח מהכל, תאריכים, הורמונים, ביוצים... מאחלת לך המתנה ארוכה במיוחד ( 9 חודשים)
בנות, כולן פה אומרות שהתקופה הכי קשה היא התקופה שבה מחכים לתוצאות, אבל בשבילי זו הייתה התקופה הכי טובה בטיפול, אני אנסה להסביר למה ואולי זה יעזור לכן לראות את הדברים כמוני... התקופה מתחלקת אצלי כך: שלב ראשון: המתנה לטיפול - "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אשכולית מאמי אחריי 14 של טיפולים ניכשלים קצת קשה להיות אופטיית ולהינות מהשבועיים האלה לי בכל אופן לא מפריע זריקות וכו'.... אבל הסוף אכן קשה
לא עברתי 14 טיפולים אז אני לא מתיימרת להבין את הרגשתך... בסה"כ ניסיתי להבהיר שבשבילי השבועיים של ההמתנה... היו כמו :חופש...עשיתי הכל - ועכשיו אני נחה... זה שאני אהיה לחוצה לא יעזור לי להצליח בטיפול... אז פשוט בחרתי בלהנות מהזמן הזה.. במילים אחרות זה היה כמו "ברוך שפטרנו...." "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אכן מטריף שכל לגבי מה שסיפרת על חברה שלך, גם לי יש חברה כזו, היא פחדה לספר לי על ההריון השני שלה (נקלטה בפעם הראשונה) כשהייתי בטיפולים... וכן גם אחרי החיובי המיוחל קשה להירגע, כל יום חושבים מה יקרה ומקווים שיהיה בסדר. זו המשמעות של "הריון יקר". מאחלת לך שכל התקופה הקשה תגמר מהר ואולי בהריון שלישי (עדיין יקראו לך פשוש"ה ) תגלי במקרה
התקופת המתנה הזאת באמת מלחיצה.. תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים, תארגני לעצמך סידורים לשבוע. ואם כבר את חושבת על זה, תחשבי רק ח י ו ב י
אשכולית זה בדיוק מה שאמרתי שנכסתי להריון שנפל "העיקר שלא יהיו עוד זריקות" אבל בתכל'ס הטיפול הפעם היה ארוך מאוד אבל יחסית קל(מרגע שגיליתי שלהקפיא את אזור ההזרקה עושה פלאים) וההמתנה הארוכה פשוט ארוכההההההההההההה הזריקות היו פשוטות וההמתנה יום ועוד יום ועוד יום ואיןכאבים אבל קשה לנשום והנה כרגע אני רושמת ופתאום כאב מחזור חזק ואז המחשבות....בשבילי זה לא חופש,זה מחשבות כל היום,בעיקר חיוביות אבל עדיין
אשכולית וכולן.... את ההריון הראשון קיבלתי במתנה עם ההזרעה הראשונה. את ההריון השני קיבלתי במתנה עם ההפריה הראשונה. לצערי הוא נפל והמשכתי בטיפולים, אבל מאז זה לא מצליח, עברתי כבר כמה טיפולים, השבועיים המתנה הורגים אותי. בימים שלפני אני קונה ערכות ביתיות ומתחילה לבדוק כל בוקר כמו איזה היסטרית. אגב התחלתי כבר אתמול לבדוק- משוגעת, אני יודעת....אני אמורה לא לקבל ביום ששי או שבת (הביוץ ככל הנראה הקדים והיה ביום חמישי לפני שבוע וקצת). בקיצר, ואני באמת עסוקה ומלאה כל היום בעבודה ובבן שלי ובבית שלי ובבעל שלי ומה לא...... הזמן תקוע והאופטימיות מתחילה להתרחק ממני ככל שמתקרבים למועד הבדיקה
למה האופטימיות מתחילה להתרחק?להפך!אין לך כאבים יותר,לפני ווסת בדרך כלל יש לך נכון?כמו לרובנו.זאת לא נקודה אופטימית????? הווסת חלילה לא מקדים זאת לא נקודה אופטימית?בהחלט אופטימית!!! ממיתפסיקי אני כל כך מבינה אבל כל כך כי אני מלאה בעודה אבל הראש עובד 24 ש' וזה לגיטימי אבל לא בפסימיות,אלא במחשבות באופן כללי. ועד שלא קיבלת "שלילי" תרגעי במיידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה עדיין לא פסימיות, בואי נגדיר את זה יותר חשש קל שאולי שוב נכשל....וחודש הבא אני לא עושה טיפול כי יש לי אילוצים עם המשפחה וחופשים ועבודה - לא יסתדר.... מבחינת כאבים- יש לי ממש תחושה של שריר תפוס בבטן הרבה פעמים, ולפעמים זה כאבי מחזור, ולפעמים פתאום כלום.... אני בשוק מעצמי כמה אני עסוקה בזה הייתי מעדיפה לשכוח מזה באמת עד הבדיקה.... בואו נפנטז עוד: לשכוח אפילו שצריך לעשות בדיקה...חחח להיזכר פתאום בעוד חודש שמאחר לי המחזור.... חחחח ממש
בהריון הטבעי שנפל לצערי זה היה בדיוק ככה,איחר לי ואפילו לא התייחסתי כי מה הסיכויים שאכנס להריון טבעי
הי בננות, אני רוצה להגיב כמעט לכל ההודעות שקראתי כאן אבל הכי הכל אני רוצה להגיב לאשכולית- אני רוצה לומר תודה על הזוית החדשה אני אנסה לאמץ אותה... סיבוב רבעי של הזרעה, אני בקפלן אצל פרופסור שהם בדר"כ אני מקבלת 75 יחדות של גונל אבל פעמיים קודמות ההורמונים השתוללו לי והייתי צריכה לקבל דקפפטיל 0.1 במקום אוביטרל (שגורם לביוץ ביולוגי ונחשב לגורם ביוץ טבעי.) אז הפעם קיבלתי 13 פעמים גונל 37.5 יחדות שזה ממש ממש טיפה וככה הזקיקים גדלו הרירית התעבתה יפה והההורמונים לא השתוללו עשיתי הזרעה (שהפעם הייתה נוראית משום מה, הייתה שם סטז'רית ממש חמודה שלא הצליחה להכניס לי את הקטטר לצוואר הרחם) אתמול קיבלתי תשובה שלילית והפעם הייתי עצובה בטירוף בכיתי מלא, אפילו עכשיו זה עצוב לי כל כך קיוותי..... ממש קיוותי.......... אני לא מבינה למה זה לא מצליח... ופתאום מסביבי כולם בהריון או יולדות....והכי בקלות שיש..... אני כל הזמן אומרת לעצמי שזה יקרה בסוף....זה הרי חייב לקרות!!!!!!!!!!!
ARIEL2 - מאחלת לך מלא הצלחה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
כואב לי הראש בנות......מתפוצץ כבר מהצהריים מיגרנה קשה עזבתי את העבודה מוקדם....
באמת לא הבנתי לאן נעלמת היום,וואי ממי אני מכירה את המיגרנות מקרוב,זה סיוט
היי בנות לא יכולתי שלא להגיב... למרות שלא ביקרתי כאן הרבה זמן....
אני כל כך מבינה אותן כל כך קשה כואב עצוב... אבל יקירות מבטיחה שזה שווה הכול. כל דקירה ,כל דמעה, הכול הכול... אני נקלטתי ב"ה להריון אחרי 3 הזרעות וטיפול הפריה 2... יש לי נסיכה מקסימה בת 9 חוד'
הזרעות אצל פאופסור שוהן (קפלן), הפריה ראשונה פרופסור משיח... הפריה שניה קפלן.. (ד"ר בארש) ... צוות מדהים
צריך הרבה כוחות.. נפשיים בעיקר... אבל הכי חשוב זה לא לאבד תקווה ואמונה להיות דבקים למטרה.... כי הרי ברור שזה יקרה בעז"ה כשהייתי קבועה פה בפורום הייתה לי חתימה: "ה' גדול ולא שוכח אף אחת, לכל אחת יש את הזמן הנכון שלה"
מחזיקה לכן (ולי...) ולכל בת ישראל מלא שהחלום יתגשם בקרוב ויהפוך למציאות טהורה ונפלאה....
הוי פשושה תרגישי טוב.... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
מחר הבטא... עשיתי בדיקה- שלילי זהו, עוד טיפול נכשל לא מאמינה.....
ממי עשית בייתית?בטא מתחת ל50 לא רואים מקווה שמחר תהייה בטא חיובית מחכה לעדכון
בהצלחה בנות....אני מקווה מאוד בשבילכן "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
פשוש"ה מאמי מה איתך ? עשית ב.דם?
לא עשיתי בדיקת דם- אמרתי לכן שזה שלילי. אם עד מחר בבוקר לא מקבלת מחזור אקפוץ לעשות ב.דם רק כדי לדעת באופן סופי שאפשר להפסיק את התמיכה של האנדומטרין- שאולי בגללו אני גם לא מקבלת מחזור. בנות, הבדיקות הביתיות לא טועות- שלילי זה שלילי לצערי
הן לא טועות אבל הן לא מזהות בטא מתחת ל50,יש לי חברה שאחרי הזרעה ביום ה14 ההבטא הייתה 27 ולא ראו הביתית וכן זה נמוך אבל היום הבת שלה בת חודשיים
מאמי בדיקה שמתחייבת לזהות החל מ6 ימים לפני האיחור יס אור נו פרופשנל - לא טועה לצערי. והלוואי והייתי טועה זו בדיקה שמזהה בטא 10..... בהריון הראשון היה לי 550 בשני היה לי 247. אין מצב שיום לפני המחזור אחה"צ לא יהיה לי בטא 10 לפחות נכון??? קיצר אני לא בהריון ונמאס לי מהכל. העבודה שלי זה סטרס מתמשך, כולל מצבים שאני מתחרפנת וצועקת הבן שלי יכול לפעמים להטריף אותי בבוקר בכוונה ואני נטרפת מעצבים.... אפילו בעלי אמר לי הבוקר "בלחץ כזה איך את רוצה להיכנס להריון?"
גם אני משתמשת בבדיקה הזאת ונראה לי שגם חברה שלי השתמשה בזה אבל לא בטוחה. ממי אם נכשל אני מצטערת באמת
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
יופי אשכולית איפה האיפוק
מחר אני עושה בדיקת דם. אמרו לי לעשות היום/מחר. בינתיים אין זכר ל אבל זה מה שקרה גם חודש שעבר.......ואז קיבלתי למחרת. אני לא מרגישה יותר כלום- לא כאבי בטן כמו שהיו לי מההזרעה ועד לפני איזה יומיים שלושה, לא רגישות בשדיים כמו שהייתה לי, וזה משגע אותי.... כל פעם אחרי ההחזרה יש לי את כל התסמינים ואז כמה ימים לפני הבדיקה הם נמוגים ונעלמים כלא היו אולי כל התסמינים הם סמפטומים של האוביטרל ושאר ההורמונים?.... יהיה בסדר, אני אקבע תור לרופא פרטי, חודש הפסקה עכשיו ואז מתחילה מהתחלה.
מחזיקה לך
ורדים לא תפסת אותי על חם, אלא על קר "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אשכולית ממי איך עם בטא כזאת גבוהה לא ראו בבדיקת שתן?זה מוזר
לא ראו...פשוט לא ראו, אולי הפיפי שלי לא טוב, "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
קבלו ביטול גם על הטיפול הזה, שלילי גם בבדיקת דם. אין מה לעשות, הבדיקות הביתיות לא משקרות. פעמיים הייתי בהריון, פעמיים ראיתי בדיקה ביתית עם שני פסים ברורים ביותר. לא יודעת מה לעשות, צריך להמשיך קדימה.... מבאס מבאס מבאס לא בכיתי אפילו, ידעתי שזה שלילי כך שלא הופתעתי, בדיוק ישבנו לארוחת בוקר עם חברים, עניתי לטלפון, שמעתי את השלילי והמשכתי ללעוס ולדבר כאילו כלום
אל תתיאשי מותק !! ודרך אגב אני אחרי כול שלילי לקח לי כמה שעות לעכל ואז הדמעות ירדו מעצמן. מקווה בשבילך שהפעם הבאה תהיה המנצחת !!! תאגרי כוחות מחדש וחודש הבא תבשרי לנו בשורות טובות א מ ן!!!
מצטערת ממי
תודה בנות, אני ממש בסדר, כהרגלי כשדברים לא מסתדרים או כשאני עצבנית- אני מנקה בטירוף, עשיתי חלונות ותריסים אתמול בראבק...... יהיה בסדר. חודש הבא אנחנו בהפסקה מהטיפול. נראה מה הלאה.
מצטערת לשמוע, "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"