אני דיי בטוחה שזה לחץ ומתח נפשי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם בתקופות שהייתי בטוחה שאני רגועה ושאני לא לחוצה, הגוף שלי היה מאותת לי שזה לא נכון.
    בלילות הייתי מתעוררת כמה וכמה פעמים בכל לילה עם דופק מהיר וקושי בנשימה- ממש התקפי חרדה. זה היה בתקופה ההזרעות והייתי בטוחה שזה מההורמונים. ברוך השם התופעה חלפה אחרי שהתחלתי דיקור סיני כדי להירגע. כי הבנתי שאין סיבה אחרת שזה יקרה.
    אולי תתחילי לעשות הליכות בערבים, או ללכת לדיקור או יוגה או כל דבר שיעשה לך טיפה טוב וישכיח את הנושא טיפונת....לפחות טיפונת כי הרי אין מצב לא להתעסק בזה כמו שבעלי מצפה ממני....חחח כן ממש
1 תגובות
עמוד 1
  • תודה מתוקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה