היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה אישה שנמצאת בהריון והתחילה שבוע 8 להריונה, הגיעה לעשות בדיקת דופק ואת הבדיקה עשתה בשבוע ה-8 להריונה. הרופא אמר לה שראה רק שק הריון ושק חלמון ואילו עובר הוא לא ממש בטוח אם ראה או אולי עובר מאוד מאוד קטן נשמע הגיוני? כמובן שאם בקושי עובר ראה אז בטח שלא ראה דופק. כמובן שהרופא לא ממש בטוח ולכן המליץ בכל זאת לעשות בדיקה חוזרת עוד שבוע ... בנות מנסיון שלכם , שמעתם על מקרה כזה? האם זאת בטוח הפלה או שיש עדיין סיכוי להריון הזה? מדובר בחברה מאוד טובה שלי שממש לא מבינה מה קורה פה!!
אשמח לתגובות בברכת יום נפלא לכולן
9 תגובות
עמוד 1
אין לדעת יש מקרים כאלה אולי הרופא לא ראה במדויק ויתכן באמת שיש עובר וצריך לחכות עוד שבוע ואז היא תדע בוודאות מעבר לזה האם היה לה כאבים או דימום?
מחזיקה אצבעות ואומרת שיש סיכוי .
אולי חישוב השבועות לא נכון ומדובר בהריון צעיר מאוד? מחזיקה לה אצבעות
מאיפה היא כ"כ בטוחה שהיא בשבוע 8? יש מצב שהיה לה ביוץ מאוחר והיא בכלל שבוע 6..לכי תדעי.
בנות!! השבועות נספרים מיום המחזור לא מיום הביוץ לא? ולגבי חברתך... הלוואי ויהיה בסדר... אני מאמינה שהיא נקלטה מאוחר ולכן לא רואים דבר... אי אפשר לדעת... תאחלי לה בשמנו בשורות טובות!!!! והמשך הריון תקין ובריא...
בס"ד
שבוע 8 ע"פ תאריך ווסת אחרונה,, היום התחיל טיפה דימום ולפעמים קצת התכווצויות בבטן. היא בודקת ביוץ רק שאני לא שאלתי כך שייתכן שכן היה ביוץ מאוחר. חוץ מזה שהם לא כ"כ אופטימים כי הרופא אמר שזה שרידי עובר ולפי השם זה כבר נשמע לא משהו... האמת שהיא לא רוצה ממש לטפח תקוות ואני מבינה אותה!!! גם אם היה ביוץ מאוחר כמה כבר מאוחר יכול להיות! אני ראיתי עם הבן שלי דופק כבר בשבוע 7!!! והיא עשתה את הבדיקה בשבוע 8 ולא רק שאין דופק הבנתן??? אולי מישהי כן שמעה על משהו כזה???
אה............ ובנוסף ליידי הרופא כתב על הבדיקה החוזרת חשש להפלה נדחית, הפלה נדחית - זאת הפלה שלא כ"כ נפוץ בה דימום וכאבים כי ההפלה היא לא ממש טבעית. ז"א השק והשק חלמון יכול להשאר שם אפילו עוד חודשיים בלי שיקרה כלום פשוט צריך לעזור להפלה להתבצע הבנתן????
אה............ ובנוסף ליידי הרופא כתב על הבדיקה החוזרת חשש להפלה נדחית, הפלה נדחית - זאת הפלה שלא כ"כ נפוץ בה דימום וכאבים כי ההפלה היא לא ממש טבעית. ז"א השק והשק חלמון יכול להשאר שם אפילו עוד חודשיים בלי שיקרה כלום פשוט צריך לעזור להפלה להתבצע הבנתן????