,הפלה,נסיונות ומה שבינהם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    בנות תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני מרגישה כאב בלב ,בראש ובכול העצמות-כאב לב.
    אני יתחלי מהתחלה-יש לי 2 ילדים ב"ה בשניהם נכנסתי להריון על הניסיון הראשון.לפני בני הבכור היתה לי הפלה.
    לפני חצי שנה היתה לי הפלה ומאז אנחנו לא מצליחים.
    אין לי מושג מה קורה הכול נראה טוב.וכול חודש אנחנו נמצאים ביחד סביב הביוץ.
    לאחרונה עקב חשד שעלה לי לגבי השמן תינוקות שהשתמשנו לדעתם יתכן שזו הסיבה לאי הקליטה.ואני ממש ממש מנסה להאחז בזה.כבר חשבנו ללכת לרופא אבל נראה לי שהחודש ננסה ללא שמן תינוקות ומקווה שזה יעזור.אני מפחדת לחישוב שכאילו עכשיו אנחנו מתחילים מהתחלה....אבל אני מאמינה חייבת להאמין שהכול יהיה בסדר.בינתים בתקופה של החצי שנה שחלפה כול גיסותיי נכנסו להריון.אחיותי ילדו .בנות הדודות גם בהריון ואצלנו כאילו כלום.וזה רק חלק מהכאב.....
    אני מריגשה שהקשר ביני לבין בעלי ניהיה גרוע מיום ליום.אתם יודעות מה אפילו אין לנו חשק להיות ביחד....ולנסות...אין כוח.אני רוצה שזה יבוא מתוך שמחה .ועכשיו אני מרגישה כאילו נכנסנו למעיו סחרור...של לחץ.אין את ההתלהבות של החודש הראשון.מה לעשות?????אני מרגישה גרוע יש לי מצב רוח נורא.בקושי בא לי לדבר עם מישהו....אני רגישה כבויה
    עזרה!!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • יקירה, אני מבינה אותך... אבל תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה: יש לך שני ילדים השבח לאל, את נקלטת להריון מספר פעמים, כך שסביר להניח אין בעיה.. אני באמת מאמינה שהכל מלמעלה ואולי את בעלך צריכים לעבור את המשבר הזה על-מנת להתחזק בינכם. ותזכרי שהכל בחיים זה עניין של זמן, ויש תקופות טובות ויש תקופות פחות טובות. צריך להודות על מה שיש ולקוות לטוב.
    אם תסתכלי באינטרנט קצת תראי שחצי שנה זה לא כל-כך נורא, והזמן הממוצע לקליטה בזוג בריא הוא כשמונה חודשים, אז קחי נשימה עמוקה, ושיהיה המון המון בהצלחה!!!
    וברוכה הבאה לפורום, מקווה שלשהות קצרה...

• היי,
    אני חושבת שהורדת לחץ תעזור לך.
    אולי תדברי עם מישהו מיקצועי כי נשמע מהדברים שלך שאת מאוד מדוכאת
    אולי את ובעלך תחליטו שהחודש אתם לא מנסים אלא נהנים אחד מהשני ויכול להיות שהרגיעה הזאת תביא לך את ההריון.
    כך היה אצלי..
    כמו שefush אמרה יש לך 2 ילדים שזה נהדר ואת יודעת שאת יכולה להכנס להריון אבל הפעם הוא טיפה מתעכב..
    אולי כדאי ללכת לרופא כי לפעמים אחרי הפלה יש הידבקויות שמונעות כניסה להיריון.

בהצלחה
  • זו בידיוק הבעיה החודש אחרי שקלטנו שפיספסנו את הביוץ החלטנו שהחודש כביכול אנחנו לא מנסים אלא נמאים ביחד בכיף אבל אפילו אין לנו כ"כ חשק.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה