לד"ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,

אני זקוקה לתשובות לשאלות שלי, זה לא אומר שאתה מנהל לי את הטיפול דרך הפורום, זה אומר שאני יכולה לקבל ייעוץ לפני שאני מגיעה ליחידה, כמו שכל אחת אחרת מקבלת בפורומים על מנת להבין איפה אני עומדת ביחס לטיפול, ומה משמעות התוצאות.

אז מה? מעכשיו לא תענה לי על שאלות בפורום דווקא בגלל שאני מטופלת שלך?

עצוב לי שאי נעימות שקרתה בגלל אחות שלא נתנה לי לרשום נתונים בטפול הקודם, גורמת לכך שאני לא אהיה זכאית לקבל ממך תשובות בפורום.

נראה לי שבתוצאות שהצגתי יש דברים שאינם מוכרים לי, אני מניחה שזה קשור גם לגיל וגם לסוג הטיפול שאני עושה עכשיו, אבל אני זקוקה להסברים באשר ליחס בין הערכים השונים, ולשאר השאלות שהצגתי.
    אשמח אם בכל זאת תוכל להסביר לי את התוצאות שהצגתי.

בתודה,

כלנית.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    דוקא בגלל העובדה שאני חלק מהצוות שמטפל בך, יש לי תחושה מאוד לא נוחה של ניהול הטיפול שלך דרך הפורום. תארי לך מה היה קורה אם כל המטופלות של היחידה היו שואלות אותי כל דבר שאינו ברור להן דרך הפורום. העובדה שמדי פעם אני שומע מהאחיות על הערות שלך שברור לי שמקורן בתשובה שהשבתי לך בפורום, רק מגבירה את התחושה הזאת.
    מכיוון שאני לא הרופא היחידי בפורומים השונים, ובודאי לא הטוב שבינהם, וכדי למנוע ממני את התחושה הלא נעימה, אודה לך מאוד אם תפני את השאלות לרופאים אחרים.
    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה