מי שמכניסה את הילדים לגן חב"ד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש תנאים?
    כמה משלמים בחודש? (זה קשור באיזור?)
    תודה

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
11 תגובות
עמוד 1
  • למה?
    מה לך ולחב"ד?
    מגיל 3 יש הפרדה מוחלטת בין בנים ובנות.
    יש ברכת מזון, נטילת ידיים.... ועוד
    אני עובדת במסגרת של חב"ד...
    למעון זה פחות קריטי... אבל איפה שאני עובדת....(ספציפית) כבר בגן הם לא מכניסים לא חב"דניקים.
    כי מישהו שלא חב"דניק.... לא מתנהג כמהם וזה משפיע לרוב על שאר הילדים.

כרגע למשל יש איזה קטע עם אמא שהכניסה את הבת שלה לגן גילאי 4.. ויש בלאגן עי היא לא באה עם חצאית... ולבוש "צנוע".

והדיבר שלה שונה מהאלה שבגן...

• פרטי או עירייה?

במקרה השנה פתחו גן עירייה ליד הגן שלי שהוא חב"ד. לא היתה הפרדה בין בנים לבנות ודווקא כן הכניסו ילדים שהם לא חב"ד

אבל הבנתי שהוא ייסגר בסוף השנה...

ואם זה עירייה, משלמים רגיל

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • עירית בחב"ד יש שני סגנונות אחד זה רק לדתיים ולחבדניקים
    והשני זה לחילונים שרוצים מסורת או ששומרים שבת

• אוקי. תנו לי לעשות לכם קצת סדר בנושא...
    בגני חב״ד ההפרדה ביין בנים לבנות תלויה באיזור בו גרים. אם זה איזור חרדי לרוב תהיה הפרדה ואם לא אז לרוב לא תהיה הפרדה. גם בגן גילאי חמש. וזה למרות שלא שאלת על הפרדה אבל הגיבו לך על זה.
    ובקשר לשאלתך על התנאים: לאיזה תנאים מיוחדים את מתכוונת? בגני חבד יש בדיוק את אותם תנאים כמו בכול הגנים, מה ששונה הוא המיוחדות בדרך החינוך שלהם...
    ולגבי תשלום בדר״כ זה אותם מחירים פחות או יותר כמו גני עיריה, לפעמים קצת פחות...  
    התשובה שלי היא על סמך עבודתי בגני חבד...
    אני ממליצה לך בחום!
    בהצלחה!
  • תודה...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני סתם נדחפת כדי להגיד:
    מה זה המחירים האלו???????.
    אני באה לגור בדימונה!!!!

שיראל
    []

טוהר

• לנו י' אותך נתן
  • בקשר לתנאי קבלה: אף פעם לחבד איין קשיי קבלה על רקע דתי... זה בכלל לא מדד אצליהם. להפך הם רוצים לזכות בחינוך המדהים שלהם כמה שיותר ילדים בישראל... ואם יבקשו משהו מיוחד... רק אם, אז זה בטח יהיה שההורים שבאים לקחת את הילדים יהיו לבושים קצת בצניעות אבל כשמבקשים כזה דבר. זה בד״כ כשיש הרבה ילדים חרדיים בגן, וזה בא מצד ההורים שלהם...
    מקווה שעזרתי
  • בטח שעזרת
    תודה
  • עוד גדבר.... שלא ממש קשור אלייך כי אין לך בן.
    יש תוספת עבור "מלמד" לבנים....

למשל הכש"ל הכי נמוך לבנות... בגן עירייה הוא 88 ש"ח לחודש.... ולבנים הוא 427. ש"ח

מכיוון שחב"ד זה פרטי... יש תוספ מעבר למה ששיך למרד החינוך
  • עירית את מערבבת כאן 2 דברים
    כמו שחומי כתבה יש כמה סוגים של גנים
    יש מסורתי
    דתי
    וחרדי
    אז המלמד שייך לחרדי לבן שלי יש
    חבל שאצלנו אין גנים של חב"ד דתים
    ולא חרדים
    אני מהמעון ועד התיכון למדתי תמיד
    במוסדות של חב"ד והלוואי שהילדים
    שלי גם היו לומדים