המשך, לצערי. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,

בוודאי שאם אתה כותב לי משהו ומסביר לי אותו, והאחות מסבירה לי משהו הפוך לגמרי, אגיד את מה שכתבת לי או הסברת לי. הרי בשביל זה אני שואלת שאלות כאן ובפורומים האחרים, כדי להבין, ולהיות מעורבת בטיפול שלי.

מוזר לי שאתה כאילו אומר לי שאתה לא עומד מאחורי הייעוץ שאתה נותן לי בפורום, רק בשביל הקולגיאליות, תוך כדי אפליה כלפיי ופגיעה בי.

הפורום הזה מופיע תחת ניהול היחידה של הכרמל, ודווקא אני כמטופלת שלכם, וכמישהי שזקוקה לתשובות המפורטות מהסוג שאתה נותן, לא זכאית לקבל אותן כאן.

האמת, אני קצת מתביישת עכשיו לבוא ליחידה, אליה אני אמורה לבוא מחר בבוקר, תחת ההרגשה הזאת, ומבלי שגם מחר תהיה לי אפשרות לשאול את הצוות הרפואי (לא אחיות) את פשר הבדיקות שהצגתי, ואולי מבלי אפילו שיש טעם.

פגועה מעצם האפלייה, אך אמשיך לשאול כאן שאלות, ככל אחת שזקוקה לתשובות.

כלנית.

1 תגובות
עמוד 1
  • אני מעדיף לא להתפלמס איתך דרך הפורום

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה