לד"ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי

אשמח אם תוכל לענות לי על 3 שאלות ברשותך:

1 כל הזמן טופלתי במונופור.כעת עברתי לראשונה למנוגון.
    אך משום מה זריקת מנוגון 5 אמפולות מאוד מאוד שורפת בבטן ומשאירה סימן אדום למשך 24 שעות.
    האם החומר עצמו של מנוגון הרבה יותר חזק מהמונופור?כי כשהזרקתי 5 אמפולות מונופור בבטן,לא שרף ולא השאיר אודם...

2 האם זריקת מונוגון בישבן,יהיה לה פחות אפקט מאשר אם אזריק בבטן?

3 אני כל יום מזריקה דקפפטיל+מונוגון בשעה 19:00 בערב.
    מחר (אהיה בטיול),אמנם אני אזריק את מונוגון בשעה 19:00,אבל אוכל להזריק את דקפפטיל רק בשעה 20:00,(צריכה ללכת להביא מהמקרר)דהיינו יהיה הפרש של שעה
    מהזרקת המנוגון ,האם זה עלול להוות בעייה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    המינון של שני התכירים זהה. יתכן שאת רגישה לחומרים האחרים שיש במנוגון ואין במנופור. הזריקה בישבן לא רק שאינה פחות יעלה יתכן אפילו שהיא יעילה יותר. יש גם סיכוי טוב שבישבן היא תציק לך הרבה פחות.
    הבדל של שעה אינו אמור לגרום לבעיה כלשהי

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה