קצת עידכונים ממני.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי 3 פעמים שקבעו לי טור לד''ר לויטס בסורוקה והטורים התבטלו עקב השביתות היום סוף סוף אנחנו מגיעים עם בעלי אליו בשביל ליראות איזה פרוטוקול הוא מציע לי לעשות..בפעם שעברה טיפל בי ד''ר זיאדנה וד''ר אוהד כץ ששניהם כבר לא עובדים שם(באסה) ועשו לי פרוטוקול ארוך ומנצח.. בנות מישהי מכירה את ד''ר לויטס מהפריה חוץ גופית בסורוקה? הוא טוב? אני פעם ראשונה אצלו ולא יודעת מי הוא ומה הוא..אמרו לי פשוט 3 שמות של רופאים במי אני רוצה לבחור וסתם אמרתי את הראשון..טוב אז שיהיה לנו בהצלחה ומקווה שגם הפעם הטיפול הראשון יהיה המנצח..
7 תגובות
עמוד 1
  • היי, במקרה אני אצלו כבר יותר מחצי שנה בטיפולים. החודש עשיתי אצלו הפריה ראשונה אבל הכל בפרטי.
    בוא נגיד שהוא לא הרופא הכי נחמד שקיים, הוא דיי אנטיפט אבל הוא מאוד מאוד מקצועי
    ויש לו סיפורי הצלחה מאוד גדולים. הוא מאוד מנוסה ואני מרגישה אצלו מאוד בטוחה אז אני סופגת את הציניות שלו והקרירות שלו.
    בסך הכל הוא רופא ממש טוב
  • שיהיה בהצלחה,
    לא מכירה את הרופא
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בהצלחה
  • בהצלחה
  • אני אצלו פרטי ( במרפאה בבית שלו בעומר)
    הוא באמת לא רופא הכי חברותי שיש אבל הוא מצויין מאוד מקצועי.
    אני מכירה שתי בנות שעשו אצלו הפרייה אחת דרך כללית בסרוקה ואחת פרטי שתיהן ילדו בהמלצתם הלכתי אליו.
    זה יקר מאוד 400 ש"ח לפגישה אבל הוא רק לרשותך לכול השאלות שאת רוצה לשאול. גם כשהוא עונה בציניות הוא עונה. הוא מאוד מקצועי.
    הפרייה הוא עושה באסותא בראשון לציון.
    בהצלחה
  • בהצלחה ממיייייייייייייי
    תעדכני
    בן דוד שלי מתמחה בסורוקה במחלקת עור....אם תצטרכי קומבינה שם
  • שלום לך..גם את בסורוקה‏ ‏אז‏ ‏אני‏ ‏מבינה שאתם מהדרום.. כמוני.. וגם אני מטופלת בסורוקה מחלקת פוריות.. והיום ממש התאכזבתי.. קודם כל שמעתי שיפה האחות עזבה את מחלקת פוריות. וגם זה שלאחר טיפול אחד עם אאיקוקלומין שלצערי הרב לא הצליח והמכשפה הגיעה. אז התקשרתי להודיע לאחות שאמרה שאצלם בסורוקה לא עושים טיפול אחר טיפול. אלא נותנים חודש הפסקה מנוחה..מזה התעצבנתי עליה..מה אתן אומרות על זה נראה לכם הגיוני?!‏ שנתיים אני נשואה ממש לא בא לי חודש לנוח‏!‏‏!‏ סורי שחפרתי זה פשוט ממש עיצבן אותי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה