איקוקלמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    יש לי שאלה לבנות שמטופלות או טופלו באיקוקלמין
    בהריון הקודם אחרי שלושה נסיונות עם איקוקלמין נכנסתי להריון
    הפעם זה לא כ"כ עובד
    בחודש שעבר הרופאה הגדיל לי את המינון ל-2 כדורים ביום במשך חמישה ימים וזה כבר היה הטיפול השלישי
    אני רוצה לבקש ממנו ניסיון נוסף אך שמעתי שיש לתרופה הזאת כל מיני השלכות עתידיות לא טובות (מחקרים מסוימים אפילו חושבים שיש קשר לסרטן) ואני חושבת אם אין טיפול אחר אולי שאפשר לנסות.
    אני יודעת שיש רופאים שנותנים גם חצי שנה איקוקלמין לפני שעוברים לנסות דברים אחרים, מקווה שלא אצטרך שישה טיפולים ובטיפול הבא זה יעבוד.
    מה אתן אומרות?
    תודה,
4 תגובות
עמוד 1
  • 4-5 טיפולים ועוברים לזריקות והזרעה.
    זה מה שאני יודעת..

• אני עברתי טיפולים באיקקלומין הגעתי עד מינון של 5 ביום..
    אחרי 4 טיפולים בדר"כ עוברים לזריקות.
    אני פחדתי מהזריקות אבל זה בכלל לא נורא.. עדיף מהאיקקלומין אני גם שמעתי על תופעות לוואי שלו.
    לי הוא עשה כאבי ראש מטורפים וסחרחורות..
    אולי תבקשי לעבור לזריקות? לדעתי זה עדיף
    מה שטוב בזריקות שאם המינון ההתחלתי לא מספיק ניתן להגדיל מינון ולא לפספס את החודש..

בהצלחה
  • תודה בנות,
    כשאתן מדברות על זריקות הכוונה היא לזריקות של גונל?
    האם זה משהו שרופא של קופ"ח יכול לתת או שצריך ללכת לרופא פרטי?

• אני מזריקה פיוריגון, אני עושה הזרעות. אולי גונל זה למי שעושה הפריות? לא יודעת..
    זה מה שמומחה פוריות נותן, זה דרך הקופה ועדיף דרך הקופה כי זה מאוד מאוד יקר
    אבל אני בכלל לא מרגישה תופעות לוואי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה