הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ,
    אני יחסית חדשה כאן בפורום ויש לי כמה שאלות שמטרידות אותי ,
    לפני כחצי שנה עברתי גרידה בשבוע 12 עקב ריבוי מומים , מאז איני מצליחה להיכנס להריון ,
    בחודש הקודם ביצעתי בד' ביוץ ע"מ לא לפספס את מועד הביוץ וביומיים שהבדיקה הייתה חיובית קיימתי יחסים, בשבוע האחרון יש לי כאבי מחזור , כאבים בצד ימין ושמאל לסירוגין המקרינים לרגל ימין , חוסר סבלנות, עצבנות יתר , עייפות ומידי פעם בחילות , האם סימנים אלו יכולים להעיד על הריון שאלה נוספת : יכול להיות שהסיבה שאני לא מצליחה להיכנס להריון הינה אצל בעלי , יכול להיות מצב שאיכות הזרע שלו ירדה בחצי שנה ?
    יש לציין שיש לי ילד נוסף בבית מהריון ספונטני ומהיר מאז הפסקת הגלולות ,

סליחה על ריבוי השאלות , מאוד לחוצה ומצפה לילד נוסף
    יום ניפלא
    עדי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הסימנים יכולים להיות קשורים בהריון אבל לא בהכרח ולכן אין מנוס מלחכות לזמן הנכון - שבועיים לאחר הביוץ ולעשות בדיקת דם להריון
    אחרי חצי שנה לא ניתן עדיין להגיד שיש בכלל בעית פוריות. כמובן שיש אפשרות שיש לבעלך בעית זרע, אבל אם הזרע של בעלך נבדק והיה מצויין לפני חצי שנה , קשה להניח שזה המצב

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה