תמיד איתכן:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    למרות שהרבה זמן לא הייתי פעילה בפורום אני עוקבת כל יום, עצובה איתכן ושמחה איתכן ובעיקר אופטימית
    ועכשיו לשאלה:
    אני בחודש החמישי לניסיונות ורק בחודשיים האחרונים המחזור מתחיל להסתדר, כל 30-40 יום בערך. יש לי שחלות פולי' והחודש התחלתי לבדוק ביוץ בעזרת מקלון. למרות שלא הקפדתי לבדוק כל יום אתמול ביום ה 30 מתחילת המחזור יצאה הבדיקה חיובית בפעם הראשונה. היום בצהריים כשבדקתי שוב יצא שלילי. בשבוע האחרון יש לי ממש כאבי בטן ועייפות. השאלה היא האם הגיוני שביום ה 30 למחזור יש ביוץ? האם בביוץ ממש אמורים להרגיש כאבי בטן ועייפות כמו במחזור? אולי הבדיקה לא תקינה?
    מחכה לתשובותיכן המלומדות:)

רעות
4 תגובות
עמוד 1
  • ערכות ביוץ לא טובות לפוליציסטיות מפני שאצל פוליציסטיות יש באופן קבוע הורמון LH גבוה, ואז הבדיקה משתבשת (אמורה להראות את עלית ההורמון אך אצל פול' הוא כל הזמן גבוה מהממוצע).
    מציע לך לפנות לרופא נשים למעקב זקיקים, אולי הוא גם יחליט על איקקלומין אשר ניתן ברבה מקרים לפוליציסטיות להסדרת המחזור.
    חבל על הזמן שלך בניסיון לאתר את הביוץ לבד לדעתי.
    בהצלחה.

• תודה על התגובה המהירה
    אני לא ממהרת לקחת כדורים למניהם וגם הרופא אמר לי לנסות קודם לבד. העניין הוא שבדקתי כמה פעמים ותמיד יצא שלילי אז למה ביום ספציפי זה יוצא חיובי וביום שאחריו שוב שלילי? זה לא נשמע בעיה של lh גבוה

רעות

• מסכימה עם little
    אני פוליציסטית וחבל לך על הזמן והכסף בבדיקות ביוץ.
    הסיכוי להכנס להריון לבד כפוליציסטית הוא די נמוך.. בגלל שלרוב פוליציסטיות לא מבייצות ( יש יותר מידי זקיקים ולכן אין אחד שהוא מוביל כדי לבייץ ולהיות פורה)
    תלכי לרופא פוריות שיבדוק אצללך אני טופלתי באיקקלומין ויש לי בן אחד כתוצאה מכך
  • אני מסכימה עם הבנות...
    גם אני כנראה פוליציסטית ורק עכשיו עשיתי בדיקות אצל רופא פוריות. אני ממתינה לתוצאות כדי להתחיל טיפול. אנחנו גם חשבנו שנוכל להרות ללא טיפול , אבל הסיכוי הוא קטן וחבל על הזמן.
    בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה