היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן אומרות לעבוד היום או מחר???? נ.ב אתמול הייתי עם בעלי... אז נראה לי שעדיף מחר לא? כדי שאיכות הזרע תהיה טובה יותר.... מה אתן אומרות????
16 תגובות
עמוד 1
לדעתי לעבוד כל יום, אני זוכרת שבמכון השבחת זרע אמרו לנו שאם הזרע של הגבר תקין אין בעיה לעשות כל יום, במקרה שהזרע לא כל כך טוב ממליצים על יום כן יום לא.
העיקר תעשו חיים
היום! עכשיו! ומחר! אין שום מניעה לעבוד כל יום באמת תהיתי לאן נעלמת, עכשיו אני מבינה שאת עובדת קשה בהצלחה
להגיד לך את האמת, חודש שעבר עשינו יום כן ויום לא ולא יצא מזה כלום.
אנחנו מנסים כל יום אם אנחנו לא עייפים בערב.
מישהי פה רשמה שהיא נכנסה להריון בחודש שהיא ובעלה "עבדו" בוקר וערב, שלושה ימים סביב הביוץ.
אין לזה חוקים, אבל במצבך, שהביוץ בשטח, אני כן הייתי מנסה היום עם בעלי. אגב, לפי המחשבון מחר הביוץ שלי. אנחנו סופרות את הימים כמעט ביחד.
reas, מתי קיבלת מחזור אחרון???כל כמה זמן המחזור שלך??
בבפעם הבאה...למה נעלמתי? אני נכנסת כל יום לפורום... אבל מצד שני פחות... כי ניסיתי לפצות את הבת שלי...בזמן איכות עם אמא... כי לאחרונה בקושי הייתי איתה...
קיבלתי ב-10.6 והמחזור שלי כל 26 יום.
בתאריך 6/7 אני אמורה לא לקבל. מתי את אמורה לא לקבל?
וואי איזה כיף לך!!!!! המחזור שלך כל 27 יום זה פצצה.... כי גם אם לא הולך אז את מתחילה די מהר את הניסיון הבא.... אצלי זה נצח...אני קיבלתי ב4.6 והמחזור שלי כל 32 יום!!! כך שאני אמורה לא לקבל ב:4.7
החודש זה ה-חודש שלנו!!!!!!!!!!!!! ושל כולן!
אם אני זוכרת נכון גם h.d צריכה להיות איתנו בספירה....
בהצלחה ואם הזרע באמת תקין אז לא נראה לי שיש בעיה עם כל יום ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
שיראללל וreas הביוץ שלי בערך עוד משבוע..סביב יום שני שלישי....
אפשר לומר שאני אתכן בספירה ואיתכן בהחזקת ה שהחודש זה החודש של כווווווווווללללללללללנננננננננווווווווווו בעז"ה...
אני יותר קיבלתי קרוב לreas...קיבלתי במוצאי שבת שזה ה-11/6 אבל בגלל שזה בלילה (3 לפנות בוקר) זה נחשב ל12/6
יו בנות הלוואי והעיסוק הבא שלנו יהיה ספירת שבועות ההריון!!!!!!!!! ה-ל-ו-ו-א-י!!!!!!!!!!!!! דיי נמאס לי לספור ולבדוק את הביוץ!!!!!!!! די עכשיו תורנו!!!!! חיכנו מספיק לא??????!!!!!!!!!!! יאלה החודש הזה אנחנו עוברות פורום דיייייייייייייייייייייייי אי אפשר יותר.... מה זה כמה אפשר לחכות????? החודש זה החודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלוואי!!!!!!!!!!!
שיהיה בהצלחה
הלוואי!!!!!!!!... לאחר התייעצות עם בעלי החלטנו ללכת על זה גם היום וגם מחר... בתקווה שזה אכן יבוא
אמן אמן אמן מהפה שלך לאבא שבשמיים! החודש הזו הוא החודש
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
וואו, הלווווואי......
אם באמת מה שהרגשתי שבוע שעבר היה הביוץ אז כולנו ממש סביב אותם הימים! הלוואי ונעבור כולנו לפורום השכן ונתחיל לספור שבועות הריון.... זה יהיה מדהים!!!! יש למה לצפות ולקוות... שיהיה חיובי לכולנו!
שיראל! זאת היתה ההתלבטות שלי לפני שבוע...עשינו כל יום מהרגע שראיתי 2 פסים!!!