איך אתן הייתן נוהגות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי להיות נחמדה.. אבל לפעמים אני פשוט לא מכירה דרך אחרת..
18 תגובות
עמוד 1
  • שלום שלום ושלא יבואו בחלום
  • אל תיכנסי איתה למשא ומתן בכלל,
    כל אמא תיסנגר על הילד שלה.
    פשוט תתרחקי ממנה, אל תעני לטלפונים (לפחות על רובם),
    ותגידי שאת לא יכולה לקחת אותו כי את בהריון בחודש תשיעי וקשה לך
    נטלי
  • סמסי לה " נדמה לי שיש לי קצת צירים .אני לא מרגישה הכי טוב , .אולי אקפוץ לבדיקה אם יחמיר, ונראה לי שעדיף לוותר על היום .."
    אמנם זה שקר אבל זה בטח עדיף מלרוץ אחרי הילד הזה שעוד באמת יביא לך צירים ...
  • הודיה בכלל רוצה שהוא יבוא?
    מקווה שתעברו את זה בשלום
  • תסלחי לי אבל אני לא הייתי שולחת את יותם לבד לאף בית!
    לדעתי הוא עוד צעיר בשביל זה.

אני גם חושבת שאת צריכה לסמס לה שאת לא מרגישה טוב ןשזה לא מתאים היום.
    היא ממש חוצפנית!!
  • טוב קודם כל סלחי לי איזה אמא מטומטמת היא!!!

[
    []
  • האמת, שיש לך את התירוץ המושלם למה את לא יכולה לארח עכשיו. וזה תירוץ שיכול לשמש אותך גם כמה חודשים קדימה.

אבל התגובות של האמא בכלל מוזרות ולא מתאימות . אני בספק אם לה יש כוח לרוץ אחריו כל אחה"צ. בגלל זה מתאים לה שיקחו אותו קצת.

ואני לגמרי מבינה את העניין של הילדים שמרביצים . לאופק יש ילד בגן שקלטתי עליו מההתחלה שהוא מאוד לא נחמד (במילים יפות). אמא שלו הזמינה את אופק דין פעם אחת בתחילת שנה (הוא גר מעלינו) וכשעליתי לקחת אותו הסתבר שהאמא בכלל לא היתה בבית, אלא הסבתא. היה לי ממש לא נעים .

לפני שבועיים הם צלצלו בדלת אחה"צ ושאלו אם אופק רצו לבוא. שאלתי את אופק והוא אמר שכן (לדעתי פשוט התרגש שבאו אליו הביתה להזמין, כי הוא כל הזמן אומר שהילד הזה מציק לו בגן). כשעליתי לקחת אותו ממש התחרטתי שהוא עלה. הבן שלה לא הקשיב אליה בכלל, הפך קופסאות, קרא לאופק ולרום סתומים ואח"כ גם לאמא .

התחלנו ללכת לכיוון הדלת ואופק אמר לו "אנחנו לא נזמין אותך אף פעם". פשוט לא היה לו נעים שם.

מקווה שהוא באמת יזכור את זה לפעם הבאה.

אז ספרי איך היה אחה"צ והאם הודיה בכלל רצתה שיבוא אליה

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • גם אני בדעה של הבנות לא הייתי לוקחת אותו ,סליחה אבל לפי דעתי היא פשוט חצופה נראה לי שהיה לה איזה סידור והיא הייתה צריכה בייביסיטר אני בגיל כזה אין מצב ששולחת לבד

• טוב אז אחה"צ עבר בשלום!!
    בהתחלה הילד הקשיב בקולי וכו'.. אח"כ התחיל לחטוף לשילה משחקים!!

• מסכימה עם כולן... מקווה שעבר בשלום

• סליחה אבל למה היא לא באה איתו לפחות לעזור?
  • להוציא אותך כלא בסדר???
  • אני פשוט בהלם
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • חה חה חה אורטל הרגת אותי
  • אורטל ונטלי!!
    גרמתן לי להקרע מצחוק לבד מול המחשב..
  • איזו חצופה!!!!!
    אם היא כל כך דואגת למה היא לא באה איתו?????
    פעם הבאה פשוט תגידי שקשה לך מדי
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • מסכימה עם הבנות! זה לא לעניין לשלוח לך ילד ועוד שהוא לא רגוע ואת בחודש 9!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה