היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום ראשון אירחתי כמה ילדים ואמהות , הילדים הפכו את הבית וכו , ובמשחק שלהם הם התעללו בבובה דורה ברמות קשות ! הם קשרו אותה , ותלו אותה על עמוד כדורסל שיש בבית , ובסוף הכריזו שהם שורפים אותה. הזוי הזוי הזוי אבל כולם אמרו "למה , לא יפה, בלה בלה בלה" והתעלמו כי אולי זה סתם בנים עם עודף אנרגיות ..
מקודם אמרתי לירין שהוא מפריע לי , הוא הסתובב בעצבים ואמר " אני יכול להרוג אותך!" וואאאאאאאאי איך הדם עלה לי לראש , כמובן שקראתי לו ונתתי לו על הראש !
ירין ילד טוב, באמת שהוא מבין ובוגר ובסדר. אבל מאיפה באה להם האלימות הזו???????? הוא כמובן לא ידע אפליו מה זה להרוג!! מה הייתם אומרות לו? איך הייתם עוקרות את זה מהשורש? לדבר עם הגננת??
11 תגובות
עמוד 1
ניסחפת אחת...
אני יודעת שהם כאילו יורים בכולם , אבל כשסיפרתי לבעלי , הוא גם טען שביום ראשון זה היה הזוי מה שהם עשו לדורה ..
לדעתי זה מסוג הדברים שמגיבים באמת המיידי ובחריפות . לא היתי עוברת על אמירה כזאת . לגבי דורה היתי מבררת מאיפו בא להם רעיון כזה . אני תמיד מבררת על הדברים שבני יודע מהם ולא ממני או בעלי . למזלי הוא סגנון שמספר הכל. http://www.holdthatpic.com/
אני היתי מבררת מאיפה הם למדו לעשות את זה
ואם זה מהגן למה הגננת לא שמה על זה דגש
שיראל גם אמרה לי השבוע.. "אני יגיד לחברות שלי שיבואו להרוג אותך"
טוהר
לי ההתעללות בדורה היתה מדליקה נורה אדומה..
יכול להיות שאיזה ילד ראה משהו בחדשות, או שיש לו אח גדול.. נשמע לי קצת קיצוני אין לך טעם לבדוק מאיפה זה בא- פשוט תסבירי לירין שזה ממש ממש לא בסדר.
באמת מאיפה כל הדבר הזה בא? גם ללינוי היה קטע הזוי. תומר אמר ללינוי על משהו "לא" והיא: "אבא! אני אוציא אקדח ואעשה לך פיף פאף!" כמובן שגם הפיוז של בעלי נשרף באותו הרגע
ואי אני חייבת לדבר עם הגננת . למרות שלא פעם ראיתי בגן שהם ממש נגד אלימות ומי שמרביץ מרחיקים אותו מהמשחק ששיחק בו באותו רגע וחופרים לו בשכל על אלימות .. שתבינו לשרוף עבור ירין -זה כמו להזהר מאש כי יהיה פצע להרוג - לא היה לו ממש שמץ מה זה - רק אמרתי לו שאם הוא יהרוג את אמא לא תהיה יותר אמא. ושאלתי מי אומר "להרוג" אז הוא כמבון מנה כמה ילדים מהגן (וכן , שניים מהם היו אצלי באותו יום אבל הם ילדים מזה טובים !)
ההתעללות בדורה בהחלט צריכה להדליק נורה אדומה
האמת שזה היה מאוד מאוד צורם לי, אבל בסופו של דבר, אל תשכחי שהם ילדים, אל תייחסי להם הבנה ומודעות של מבוגרים - הם לא בדיוק מבינים את משמעות המילים שיוצאות להם מהפה, הם לומדים את העולם ובודקים גבולות, וזה השלב שרק מתחילים לנסות להבין מה זה מוות.
זו בהחלט הזדמנות להסביר לו את משמעות הדברים שהם אמרו ועשו...
גם עידן כל הזמן מאיים להרוג! אבל זה בגדר איום בלבד, הוא לא מוסיף פיו פיו... אנחנו מסבירים לו שלא הורגים אף אחד רק ג'וקים ויתושים לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!