בדיקות ונסיעה לחו"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול התקשרתי לרופא המטפל שלי אמרתי לו שאני אמורה לקבל מחזור ביום שישי (לפי התאריך מקווה שזה יצא אחרת) ואז יום ראשון אני לא אהיה פה עד הערב את הזריקות אני כן אוכל להזריק בערב ואסותא אמרו לי שלפני הזריקה הראשונה הם רוצים בדיקת מצב של אולטרסונד ודם שאתי אתו אם אפשר לוותר על הבדיקה של הלפני והוא הסביר לי שאני אנסה לעשות את זה יום לפני שאני נוסעת.

כמה שאלות:
    האם זה משנה אם אני עושה את הבדיקות האלו באסותא יום-יומיים (בערך) לפני המחזור שלי או שחייבים להיות במחזור בשביל זה?
    ניסיתי לקבוע תור לאולטרסאונד בקופה (זה נקרא האגן הקטן נכון?) ואמרו לי שאין תורים מישהי יודעת איפה אני יכולה לעשות אולטרסאונד כזה בקופת חולים או אפילו במיון בלי תור?

זה ממש יעזור לי אני אוטוטו לפני נסיעה (שלצערי אי אפשר לוותר עליה) והרופא שלי טוען שלא צריך לוותר על טיפול בגלל זה אבל הדברים לא מסתדרים לי אשמח אם מישהי תוכל לענות על השאלות שלי.

תודה לכן
4 תגובות
עמוד 1

• אני לא יודעת לענות לך..
    באיזה בדיקות בדיוק מדובר?
  • באיזו קופת חולים את? אני יודעת שבמכבי בסניף בלפור עושים בדיקת אולטרסאונד כל בוקר משבע עד שמונה בערך, ללא תור, פשוט מביאים הפנייה ונרשמים ונכנסים.. בהצלחה!

• הבדיקות נועדו בשביל לראות שהכל תקין להתחלת טיפול - אם הבנתי נכון
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• זה האולטראסאונד שבודקים אם אין ציסטות לפני הטיפול. בדרך כלל עושים את זה במחזור (כי לפעמים ציסטות שקיימות נעלמות בזמן המחזור).
    בקופה אולי במכון פוריות האישה, אבל השאלה אם הם מקבלים גם מי שמטופלת באסותא.
    מקווה שיסתדר לך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה