היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכירות את העובדת הקרציה שמנסה להראות שהיא הכי הכי ותמיד עושה רעש ובלאגנים כדי שישימו לב שהיא שולטת על העניינים? שתמיד מתלוננת על אחרים??
אז יש פה אחת כזאת קרצצצצצצצצצצציייייייייייייהההההההההההההההההההה!! זה כבר פשוט מפחידדדדדדד!!!!!!!!!!!
מרגיש לי שהיא כל הזזזזזזזזממממממממןןןןןןן מחפשת אותי!!! היא א-ו-ה-ב-ת להתלונן עלי ת-מ-י-ד!! כשאני עושה העברות בנקאיות לחו"ל והייתי חדשה אז לא ידעתי שצריך לעדכן את התשלום בתוכנה...אז היא העירה פעם אחת ומאז ת-מ-י-ד אני מעדכנת!! משום מה היא מחליטה שלא והולכת להתלונן לבוס שאני לא עושה את זה.....חוצפנית!!
עכשיו הלכתי לשירותים רגע וכשהייתי בשירותים מישהו רצה להיכנס לחברה (-אני גם פותחת את דלת החברה מהטלפון) אז לא פתחתי (-כי הייתי בשירותים) ואז היא פתחה וכשבאתי אני שומעת אותה אומרת: "אני גם צריכה לפתוח פה את הדלת??"
כאילו הייתי בשירווווווווווווווותתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם על זה תתלונני לבוס?!?!?!?
הבעיה שלי-שאני עדינה,אני פשוט לא עונה......!!! אין לי את האומץ להגיד לה "תעזי אותי כבררררררר!!!" אין לי את האומץ להגיב לה על דברים שהיא אומרת.... והיא כ"כ מעצצצצצצצבבבבבבבבבנתת!!!
6 תגובות
עמוד 1
אני מה זה מבינה אותך גם לי היה כיף בעבודה כשעבדתי מישהי כזאת אבל אני הייתי עונה לה עד שהיא הבינה שאיתי לא מיתעסקים אני ממליצה לך לענות לה בעקיצה אלגנטית ....
אני משערת שאם אני יענה לה היא תיפתח את הפה...ולפי איך שהדברים נראים-יש לה פה פהההההההה ואני כולי עדינה כזאת....
וגם לא יצא מזה כלום........בהמה תמיד נשאר בהמה!!
תתעלמי ממנה לחלוטין אל תעני לה בכלל לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
בדיוק תתעלמי אל תתייחסי אליה תתעלי על עצמך זה הכי משפיל ככה מה שתעשי
סליחה כן אבל הייתי מגיבה לה "פעם הבאה אני אבקש רשות לחרבן מראש מכל מי שאמור להגיע" תאמיני לי מייבשת את הנשמה של הפוסטמה
איכס שונאת אנשים כאלה - ממורמרת ועלובה
זה שאני לא מגיבה זה כי אני עדינה מידי בשביל זה...חח
היא מסוג האנשים שרואים שמי שעומד מולם לא יענה להם אז הם יפעילו יותר כוח...ירגישו בנוח לעשות ולהגיד הכל...
הייתה כאן מישהי שאותה עובדת ידעה שהיא תענה לה והיא פשוט לא מתעסקת איתה כ"כ..כי היא יודעת שהיא תענה לה...
אבל איתי?? אפשר להתעסק כי אני לא יענההה!
תבינו-הסוב שלי ביקש שאצלם לו כמה דפים...המכונה כנראה הייתה מכוונת על צבע בהיר ולא ראו כמה מילים...כשהיא ראתה את הדפים היא הלכה לבוס להגיד לו שזה לא מקצועי מבחינתי ושאני לא מקצועית ושהיא נורא כועסת! על זה היא הלכה אליוווווווווו!! לבכות!!!!! ולהתלונן!!! כאילו-מה אני המכונה?!?!?! מה את רוצה?!?!