היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות למרות העידוד שלכם , תמה לה התקווה לחודש יוני,
התחילו לי מעיין הפרשות דמיות ...
אוףףףףףףףףף... נמאס לי לבכות כל חודש לצפות ולצפות ... ו..כלום מקווה שלפחות לכן תהייה בשורה משמחת בהצלחה לכולכן
עדי
11 תגובות
עמוד 1
היום הראשון של המחזור זה גם היום הראשון של ההריון, אז את יכולה להתעודד קצת
מה הכוונה שהיום הראשון של המחזור זה היום הראשון של ההריון?
אנחנו מנסים כבר שבעה חודשים
לפניי שבעה חודשים עברתי גרידה בשוע 12 עקב ריבוי מומים בעובר עדי
ושל כולכן אמן !!
עדי
בפורום הזה לא מתייאשים
קבלי גם ממני חיבוק ענקי ענקי!!!!! אני מקווה שאת לא נמעכת....
לא!!! אל תבכי... זה לא יעזור... תשאבי כוחות חדשים להתחלה חדשה...
אני מצטרפת לשיראל בחיבוק קבוצתי
וואייי בנות אני עם דמעות בעניים קוראת כאן את התגובות שלכן .. אתן כל כך מחממות את הלב .. אני באמת מעוכה .. לא יכולה להפסיק לבכות פשוט נמאס לי להתאכזב כל חודש מחדש ... אני מרגישה שאני "נענשת" על כך שאני לא מתברכת שב ושוב בהריון . אבל אתן פשוט מקסימות .. מחזיקה אצבעות לכולכן !! תעדכנו ....
עדי
מחזיקה לך מיליון ומקווה שזה יקרה בקרוב מאוד אל תתייאשי, תתעודדי ובע"ה חודש הבא הוא שלך
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
אסור אסור אסור ושוב אסור להתייאש אין לנו פריווילגיה כזאת לי לקח שנתיים להיכנס להריון בפעם הקודמת ויש לי היום ילדה מדהימה בסוף זה מצליח! גם חברות שלי שאין להן שום בעיה לקח להן 5-6 חודשים להיכנס להיון בפעם הראשונה. זה לא תמיד כ"כ פשוט. אבל להתייאש בשום אופן לא! קבלי חיבוק ענק ענק ותתעודדי, חודש הבא הוא חודש חדש ובעז"ה החודש של כולנו