גם החודש שלי הלך....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היתי בטוחה באלף אחוז שזה החודש שלי.
    היו לי כאבי בטן לאורך כל החודש והכנסתי לי לראש שזה הריון ושככה הרגשתי לפני ההריון הראשון.
    הייתי בצימר סוף שבוע ולא נכנסתי לסאונה ולג'קוזי הרותח והמפנק מתוך מחשבה שאולי אני בהריון ושאני לא אעשה נזק.
    אני כבר שבוע בתכנונים איך אני מבשרת לבעל שלי שאני בהריון שכן זה בעל שני והוא מגדל איתי את הילד שלי כאילו הוא בשר מבשרו.
    אני כל כך רוצה לעשות איתו ילד, אנחנו נשואים כבר ארבעה חודשים ויש לנו ילד שלי בן 3.
    החודש היתה לבעלי יום הולדת ואני מתכננת כבר כל החודש איך אני אורזת לו מתנה את המקלון עם ה-2 פסים.
    עכשיו ה- הגיעה ואני מרוסקת.
    צריכה תמיכה.....
9 תגובות
עמוד 1
  • רעות

קבלי חיזוק ממני
    בע"ה בחודש הבא תתבשרי בהיריון

חוצמזה , הכי כייף ללדת באפריל חודש בו חוגגים את חג פסח

אני בכל אופן עדיין לא קיבלתי אבל אני בטוחה שאקבל היום - מחר - מחרתיים

והכי אופטימית שחודש הבא יהיה ה- חודש !!!

יאללה אנחנו בספירה ביחד ...

• מאמי קבלי ממני חיבוק ענק!!!!! נשמתי כמו שתותי אומרת חודש אפריל הוא חודש מעולה ללידה..... אז כל עכבה לטובה.. חוץ מיזה יהיה לך סיבה לחגוג גם החודש לרגל יום ההולדת של בעלך הטרי ובחודש הבא סיבה נוספת לחגיגה - הריון!!! בעז"ה!!!!

• היי מאמי חשבי על זה שכל הקווה לטובה , אנחנו בספירה ביחד
    גם אני הייתי בטוחה שהחודש זה החודש שלי.!! וקיבלתי היום

חשבי חיובי ויהיה חיוב

בעזרת השם חודש הבא זה יהיה החודש שלך !!!!

עדי
  • רעות את המתנה הכי טובה שבעלך יכול לבקש, אני בטוחה שאין מתנה יותר טובה ממך, אני בטוחה שהוא מאושר שיש לו אותך

בנות, כולכן.... אתן חייבות להירגע הלחץ הורג אתכן והוא זה שלא מאפשר לכן להיקלט.
    שיראלי היקרה הכוונה גם אליך, את כל חודש מחדש בלחץ אטומי !

גם את וגם רעות ילדתם ויש לכם ילד, כבר עשיתן את זה, זה אפשרי הגוף שלהכן היה שם זה רק מראה שהלחץ הורג אתכם והוא זה שלא מאפשר לכן את הקליטה

אין לכן איזה פרויקט להתעסק בו ? עיסוק שאתן אוהבות ? תעסיקו את עצמכן שלא היה לכן זמן פנוי להתעסקויות

הלן
  • הלן את צ-ו-ד-ק-ת..... אבל מה אני אעשה אני לא מצליחה שלא לחשוב על זה פשוט לא מצליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• יווו מאמי
  • אין כמו ללדת באביב...
    חודש הבא כולנו עוזבות את הפורום ומתחילות ספירה של שבועות....

עיצה קטנה ממני, כגודל הציפיה, כגודל האכזבה. עד שאת לא יודעת בוודאות שנכנסת להריון, לא כדי להגיד כלום...
    בהתחלה כל חודש גם אני הייתי בטוחה, וכל הזמן דיברתי על זה עם משפחה וחברים ואז הייתי צריכה לחזור ולעדכן... כמה שפחות אנשים יודעים על התהליך שאת עוברת- הכי טוב...

חיבוק ענק ממני
  • קבלי
    והלן כל כך צודקת...
    וכמו ש KKD_4 אמרה, חודש הבא כולכן מתפנות מהפורום אמן!!!
    ואני בלי נדר חודשיים אחריכן

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה