נמאס לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי לחפור באינטרנט על כניסה להריון...על המחשבות סביב זה. על הבדיקות סביב הביוץ... על ההמתנה או אי ההמתה למחזור... נמאס לי ... די אני רוצה לגוון!!!! רוצה לספור משהו אחר...
11 תגובות
עמוד 1
  • את צודקת!!!!
  • reas, אני לא יודעת מה יש לי אבל בזמן האחרון אני מרגישה שקשה לי לנשום נראה לי מהלחץ סביב הנושא...... מוזר!!!!! זה קרה לך????
  • אני ממש נמצאת בלחץ תמידי מאז שאנחנו מנסים להכנס להריון (8 חודשים).

אנחנו חייבות לשחרר מזה וכמה שפחות לתעסק עם זה.

אתמול בערב הרגשתי את הביוץ (למרות שלי המחשבון הוא אמור להיות היום) ונתנו עבודה
  • אצלי הערכה עכשיו הראת שוב 2 פסים כשהפס בדיקה יותר חזק מהביקורת.... והמחשבון ביוץ אומר שהביוץ שלי אמור להיות מחר כך שזה מסתדר.... נראה לי שלא אעשה היום אלא רק מחר בתקווה שזה יספיק...

לגבי הלחץ את צודקת אנחנו חייבים להוריד קצת סליחה הרבה לחץ!!!! אני כולי גפרור מהלך עם קשיי נשימה.... כאילו זה הזוי!!! אין זה רק מהלחץ!!!!!!

נ.ב היום כל היום הייתי במיטה!!! חוץ מרגעים קלים שהייתי בפורום... אני פשוט עייפה.... נראה לי חסר לי ברזל..
  • את לא צריכה להרגיש ככה מאמי
    זה הדבר הכי נורמלי בעולם.

ויותר מזה - זה רק מראה כמה אתן מוכנות למסור נפש בשביל ילדים
    תופסת מכללללל אחת פה

• וואו שיראל מה קורה איתך?
  • שיראל, יש חומצה פולית עם תוספת ברזל, תבקשי מהרופא שלך.

את חייבת לצאת מהמיטה להיות פעילה ולהפסיק רק לחשוב על זה.
    למרות שזה לא ממש עוזר, כי אני חצי מהיום בעבודה ובכל זאת לא מפסיקה להתעסק בזה.

אבל כמו שאמרתי, החודש הזה הוא החודש של כולנו!!!!!!
  • להשאר בבית זה הכי גרוע מבחינתך... כל היום שלך יהיה עסוק במחשבות...
    תנסי לשתות הרבה, לנוח ולהרפות את הראש ממחשבות...

אני רוצה שתחזרי לספר לנו שאת מרגישה הרבה יותר טוב ושהורדת מעצמך מהלחץ ומהמתח....

מאמי, יהיה בסדר... תאמיני, תהיי אופטימית והכל יסתדר בשבילכם!!!

• קרן את מקסימה(:... שושי מה אני אעשה? אין לי כוח להתחיל עם הבדיקות סביב זה... אחרת בכלל אני אשקע במחשבות ובדאגות.... אין לי חשק לערב גורמים חיצונים את מבינה?... אני יודעת שרוב הסיכוי שזה יעזור לי ויקל עליי. אך הפחד שלי שאולי לא??!!! ואז בכלל אכנס לרחמים עצמיים ולא בא לי ... אני מעדיפה להשאיר את המצב כך....
  • לא אני לא מבינה האמת..בדיקות יכולות רק להועיל לך...שתדעי לכוון את היחסים עם בעלך יותר טוב...אבל בסדר מתוקה.
    איך שאת מרגישה.
  • מאמי קבלי דב ענק
    הכל יהיה בסדר אני חושבת שלהיות בלחץ לא יעזור
    בכלום בסופו של דבר זה באמת ייקרה. חודש אחד יותר
    או חודש פחות זה כבר לא כל כך משנה.. העיקר שבסוף זה יגיע
    אין טעם להתעסק בזה כל כך. זה כמו חוק מרפי. כשסובבים רק סביב
    זה זה לא מגיע ואיך שמשחררים טיפה זה מפתיע בגדול
    מחזיקה לך אצבעות שבקרוב החסידה תבקר גם אצלך
    ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.