היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה חברות יקרות.... בגדול אני התגרשתי לפני משהו כמו שנתיים, את הרהיטים בביית ההורים שלי קנו לי ולכן אחרי מאבק ממושך בבית משפט הצלחתי להשאיר אותם אצלי.(למרות שהגרוש שלי נתפס בבגידה כשאני שנה אחרי לידה, הוא הרשה לעצמו לבקש גם מהריהוט של הבית בהצהרה שכל המתנות הם חצי חצי...בן ז...............) בכל אופן עכשיו לשאלה.. כחלק מהריהוט יש לי את המיטה שההורים שלי קנו לי שבה עשינו אני והגרוש את הילד המדהים והמהמם שלי.... לאחר הגירושים זרקתי את כל המצעים והסדינים שהיו שלנו , וכשהתחתנתי שוב ברוך השם לפני כ-3 חודשים דאגתי שכל המצעים יהיו חדשים וללא עבר. המיטה עדיין אותה מיטה. לדעתכן אני צריכה להחליף מיטה??? בזמן האחרון התחלתי לחשוב אולי שזה מה שמעכב לי את הכניסה להריון, אולי זה סתם פסיכולוגי... צריכה דעות מה הייתן עושות במקומי.
5 תגובות
עמוד 1
שטויות במיץ עגבניות
תפסיקי להאמין בחארטות האלו
הכל מידי שמיים !!!
אם בא לך להחליף בשביל ההרגשה הטובה אז סבבה
אבל רק בגלל זה - ממש לא !!!
אני בעד לבדוק מזוזות וזהו השאר יבוא מידי שמיים ...
לדעתי זה שטויות אבל אם את מרגישה שזה מפריע לך ואת אוכלת סרט בגלל זה אז תחליפי לפעמים הדברים קורים רק בגלל שאנחנו מאמינים בהם
הלן
בס"ד
חברה יקרה!!
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
בשביל ההרגשה כן תחליפי את המיטה כי אני אגיד לך את האמת כשאני התחתנתי אז היה לנו ברור מאליו שאנחנו קונים מיטה חדשה ( למרות שהייתה כבר אחת כזאת בבית שבו אנחנו גרים ) ולדוגמא חברה טובה שלי לקחה מסבא וסבתא שלה,, סליחה,,אבל אני נגעלת מזה לגמרי..........................................
ה' הוא זה שקובע,נותן וכו'..... אל תאמיני במשהו אחר , ה' עושה הכל לטובתך וחו"ח לא לרעתך,, ייתכן שזמנך עדיין לא הגיע וייתכן שכבר בחודש הבא יגיע!
אז מותק! תעשי את ההשתדלות הכי טובה ובורא עולם ייעשה למענך את ההשתדלות הכי טובה!
בה"צלחות
תחליפי רק אם זה יעשה לך ולבן זוגך טוב.... סיבה אחרת לא רלוונטית בכלל...
זה תלוי בהרגשה שלך ושל בן זוגך אם את מרגישה שיש במיטה הזאת משקעים מהעבר תחליפי אותה. אם אתם יכולים להרשות לעצמכם תחליפי אותה, אולי זה יביא לך מזל ותרוויחי מיטה חדשה ונוחה "לעבוד" עליה.. חח