היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
להעסיק את עצמי.... אצא קצת עם הבעלול לארוחה.... ביי בנתיים
13 תגובות
עמוד 1
יופי כל הכבוד
אם את אוהבת לקרוא תגידי לי אמליץ לך על ספרים טובים ותעשי כל מיני דברים שאת אוהבת כדי להעסיק את עצמך מאמי, תשכחי מזה ואת תראי איך זה ילך בקלות
תאמיני לי אחרי שתירגעי תיקלטי
הלן
אני מסכימה עם הלן... תעסיקי את עצמך כמה שיותר!!!!!
לא קל, אבל אפשרי.....:-)
חחחח חזרתי לפני שעתיים בערך... ישר נכנסתי לאטרף של נקיונות... שטפתי את כל הבית שלי... והוא יחסית גדול...(בית קרקע עם 2 קומות וחצר)... ו... זהו חוץ מזה שאני גמורה אך מרוצה ... די העסקתי את עצמי לא?? אז למה ???? למה???? למה אני עדיין חושבת על זה למה???????????????
שיראל!!!!! אני מתה עלייך ומתה על תגובות שלך, אבל תרגעי!!!!!!!!!!!
את מכניסה את עצמך ואת הגוף שלך לפניקה!!!!!!!
לכי תקראי ספר טוב או תראי סידרה טובה בטלוויזיה.
[size=
את יודעת מה אני הולכת להתקלח.... לאיזה חצי שעה... ואז אתקשר לאחותי שתבוא אלי...
רעיון מעולה... תפטפטו קצת..
משעמם לי.... אז שוב נכנסתי לכאן... זה תמיד מפיג לי את השעמום
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
איזה מתוקה את שזה משהו ולכן אני אוסרת עליך לעשות את זה לעצמך!!!! אני כועסת עליך את חייבת לשחרר מאמי חייבת את תרעי שברגע שתשחררי תיקלטי אני מבטיחה
הלן
אבל איך עושים את זה????? איך??? להעסיק את עצמי אני מעסיקה!!! לא לדבר על זה... אני לא מדברת על זה אם אף אחד - חוץ מבעלי ומעצמי (זה נחשב???)... אבל עדיין הראש שלי בתוך זה עמוק עמוק.......... כאילו מה כבר ביקשנו?? מה????
שיראלי מאמי הכל יהיה בסדר מתוקה אני מזכירה לך שוב את היית שם ואת לא מבקשת הרבה פשוט מלחיצה את הגוף שלך תני לו מנוחה והכל יהיה טוב
תצאי יותר, תעסקי בספורט , הליכות תקראי אל תשאירי זמן פנוי