היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול החזירו לי עובר אחד וממש יצאתי בהרגשה טובה ואופטימיות. היום התקשרתי לבית חולים כי נזכרתי שלא שאלתי כמה תאים היה לעובר,ענתה לי המזכירה של המעבדה בעברית עילגת(מבטא כבד מאוד)ואמרה לי שלעובר היו 3 תאים,היא הסבירה לי שזה בסדר אחרי יומיים אבל היא אמרה לי משהו על שברים?!! לא ברור לי למה התכוונה כי שוב,העברית הייתה לא ברורה בכלל.מה שהבנתי ממנה שהעובר לא ממש 'יפה' וזה די הצליח לבאס אותי. יש לכן מושג מה אלו השברים שעליהם היא דיברה?
8 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג ממי, אבל אל תלחצי מזה, היא כנראה לא יודעת להתבטא כמו שצריך... אם את חוששת תתקשרי לרופא ותשאלי אותו, אל תתביישי .... בטוחה שיהיה בסדר - את תראי
עזבי, אל תחשבי על זה... תנסי להחזיר את ההרגשה האופטימית הזו שהיתה לך, זה מעולה להצלחת הטיפול מה שצריך להיות יהיה
באמת שלא תיארתי לעצמי שזה יהיה כל כך קשה :/
תודה בנות על העידוד
אל תחשבי על זה
קודם כל "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
וואו,מעולה! תודה רבה על לינק,עזר לי מאוד להבין במה מדובר!