שתי שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום רב!!!
    יש לי עוד שתי שאלות להיום...ברשותך כמובן...
    1.ירד לי המוגלובין והרופא שלי נתן לי בנוסף לחומצה פולית+ברזל גם ויטמינים...,כשבאתי לבית מרקחת אמרתי להם שיש לי ויטמינים בבית,אמרתי להם איזה סוג ושאלתי מה יותר טוב,מה שהרופא המליץ(לרופא לא אמרתי שיש לי בבית ויטמינים) או משה שיש לי...,אז הרוקחת אמרה ששלי יותר טובים כי הם על בסיס צמחים ומה שהרופא שלי המליץ זה סיננטטי או כימי(משהו כזה)....,כב בערך כשבוע אני שותה גם "פולקס 400" ו גם ויטמינים...,כדור אחד בבוקר ואחד בערב...,היום שמתי לב שבוויטנמינים שלי יש גם חומצה פולית 1 מ"ג(קבוצה יומית מומלצת לנשים 555%) וברזל 36 מ"ג(קבוצה יומית מומלצת לנשים 240%),זה לא יותר מדי ביום אחד מה שאני שותה???גם פולקס וגם זה???

2.למה במוניטור העובר כל כך משתולל???יש משהו שמציק לו,מפחיד אותו???ההתנגות פשוט יוצאת מן הכלל...בקושי שרדתי 20 דקות...

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. את יכולה לוותר על הפולקס. אני מניח שאת לוקחת פרנטל או משהו כזה (אם תצייני את השמות זה יכול לעזור) - אפשר להספק בכדור אחד ביום, ולא שניים ולקחת עוד כדור ברזל כתוספת (בהנחה שאת בכלל זקוקה לתוספת של ברזל)

2. לא, זה לא מצביע על שום דבר חריג

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה