היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. אני מטופלת בסורוקה מחלקת פוריות. אני לאחר טיפול ראשון של אאיקוקלומין 2 ליום שכשל . בגלל השביתות הפסדתי פעמיים תור לרופאה להחליט מה הטיפול הבא. זריקות הזרעה וכו... אתמול קיבלתי התקשרתי לעדכן והאחות הממש נחמדה אמרה לי שלא עושים טיפול אחר טיפול אלא נותנים חודש אחד מנוחה..העניין הוא שאני כולה לקחתי כדור איזה כבר מנוחה היא רוצה??? בכל אופן מי יודעת לגבי זריקות מאיזה יום מתחילים??? אני ממש חייבת תשובה דחופה כי אני כבר ביום השני למחזור..
תודה, רחלי.
3 תגובות
עמוד 1
אולי היא לא הבינה אותך נכוון?איזה הפסקה בהזרעות??? אנחנו לא יכולות לומר לך מתי מתחילים כי לכל אחת הפרוטוקול מותאם באופן אישי,יש פרוטוקול שמתחיל ביום השלישי של הווסת ויש כאלה שמתחילות להזריק ביום החמישי וכן הלאה.. תפסיקי להיות לחוצה מחר תתקשרי שוב בבוקר
אני חושבת שבטיפול של כדורים אין צורך באמת בחודש הפסקה בין טיפול לטיפול, אך אני לא סגורה על זה כי לא השתמשתי בכדורים מעולם... לגבי הזריקות אני לא זוכרת איך זה בהזרעות, אבל בין כה וכה אם אין לך מרשם לזריקה לא תוכלי להתחיל "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
במכבי למשל נותנים לעשות הזרעות ברצף. זה תלוי ברופא ובמרפאה. אם לא קיבלת פרוטוקול מרופאה עד עכשיו, יש סיכוי שהלך החודש. מקסימום תנסו טבעי, תמדדי חום השחר (זה להיט כאן ) ואת יכולה גם להשתמש בערכת ביוץ