היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר שלושה ימים שיש לי התכווצויות והתקשות של הבטן אבל ללא כאבים. בהריון עם עדן לא היה לי דבר כזה ואני יודעת שאני כבר כל כך קרובה ללידה שזה ממש מרגש. גם עכשיו הבטן ממש קשה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
8 תגובות
עמוד 1
איזה כיף! ממש מתקרבת הפגישה
לי היו צירים די סדירים ולא חזקים במשך איזה 8 שבועות ואז זה נפסק לשבוע ואז התחילה לי הלידה, אז זה לא ממש אומר משהו...
בכל מקרה את קרובה ללידה וזה אכן מרגש
ואו! את ממש בסוף!
תודה בנות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
מאמי מה שאת מתארת זה צירים אומנם לא כאילו שמביאים ללידה...אבל בהחלט צירים אל תפתחי יותר מדי ציפיות..אני הסתובבתי עם זה עד שבוע 42
שתהיה לידה קלה , בזמן טוב
לא ייתנו לי להגיע לשבוע 42 מרינה בגלל הלחץ דם שלי. הכי מאוחר זה עד התאריך שלי וזהו. אני מקווה אבל ללדת לפני התאריך כי ב-18.7 יש מסיבת סיום לגדולה שלי בגן ואני לא מתכוונת לפספס את זה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
לי התחילו כאלו יום לפני התל"מ וילדתי בתל"מ... מה שבטוח זה ממש קרוב...